ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» και αφορούν περιστατικό που σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Ναυπάκτου. Ανήλικοι μαθητές κατηγορούνται πως διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους.

Όπως μεταδίδει το tempo24 όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του Γυμνασίου προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και κατήγγειλε πως 13χρονος μαθητής μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο επιδεικνύει σε άλλους μαθητές γυμνές φωτογραφίες μαθητριών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης γονέας εμφανίστηκε και κατήγγειλε πως ο συγκεκριμένος μαθητής με έναν ακόμη είχαν δημιουργήσει μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες μαθητριών χρησιμοποιώντας τα πρόσωπά τους, μια εκ των οποίων ήταν και η κόρη του.

Όπως αποκαλύφθηκε η δράση των δύο ανήλικων μαθητών ήταν ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο μήνα, καθώς γινόταν διακίνηση πολλών φωτογραφιών.

Ενώ ο ένας από τους 13χρονους ήταν μέλος ιδιωτικής ομάδας που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του ανηλίκων και κατέσχεσε συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες στην σύλληψη τόσο των δύο ανηλίκων για προσβολή γενετήσεις αξιοπρέπειας, διακίνηση προνογραφικού υλικού, εκδικητική πορνογραφία, όσο και των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις