ΜΕΝΙΔΙ. Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το βράδυ του Σαββάτου, όταν μία απανθρακωμένη σορός βρέθηκε σε αυτοκίνητο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες στο Μενίδι.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, μόλις κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό αλλά ήταν δύσκολη ακόμα και η αναγνώριση του φύλου, καθώς έφερε εκτεταμένα εγκαύματα.

Κι ενώ η αστυνομία αναζητούσε τρόπους για να ταυτοποιήσει την σορό, το θρίλερ πήρε ξαφνικά άλλη τροπή, όταν λίγη ώρα νωρίτερα μια 42χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών για να δηλώσει την εξαφάνιση του συζύγου της.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο καμένο αυτοκίνητο, εκείνη αναγνώρισε το όχημά του.

Το σημείο μάλιστα όπου το όχημα παραδόθηκε στις φλόγες και βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός απέχει λιγότερα από 3 χιλιόμετρα από το σπίτι του ζευγαριού.

Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ αναμένεται το πόρισμα της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Λύση στο θρίλερ της περίεργης αυτής υπόθεσης και στο τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 44χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του, θα δοθεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Μετά την αναγνώριση του Ι.Χ η γυναίκα είχε αναφέρει στις Αρχές ότι ο άντρας της δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος προτού δώσει τέλος στη ζωή του, είχε διαπληκτιστεί εντόνως με τη σύζυγό του, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο σπίτι τους στις Αχαρνές.

Μάλιστα εκείνη μετέβη μετά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με σκοπό να καταγγείλει τον 44χρονο για ξυλοδαρμό. Επιπλέον παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασής της.

Πηγή: Τα Νέα

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις