ΕΛΛΑΔΑ. Τα χειρότερα Χριστούγεννα θα κάνουν φέτος οι οικογένειες των ανθρώπων που «χάθηκαν» στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αφού θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά τους.

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου» γράφει στην ανάρτησή του ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα, μιας εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Δέκα μήνες μετά οι οικογένειες των 57 θυμάτων εξακολουθούν να θρηνούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους, είναι η οικογένεια της Αθηνάς που ήταν μητέρα ενός παιδιού, με καταγωγή από την Κατερίνη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ζήση. Ωστόσο, την ώρα της σύγκρουσης το ζευγάρι δεν ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγος βρισκόταν στην τουαλέτα του βαγονιού.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2019 και ο άνδρας δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια της γυναίκας και μητέρας του μονάκριβου παιδιού τους.

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok ραγίζει καρδιές… Δείτε το βίντεο εδώ

Στο βίντεο είναι οι τελευταίες στιγμές τους από το ταξίδι στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη, επιστρέφοντας στην Κατερίνη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου», έγραψε ο Νίκος Ζήσης στη λεζάντα του βίντεο, με τα σχόλια συμπαράστασης να πέφτουν «βροχή» από κάτω.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις