ΛΗΜΝΟΣ. Ο αδερφός του Νίκος εντοπίστηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για ψαροντούφεκο και πνίγηκε.

O 50χρονος ήταν επαγγελματίας ψαράς και ήταν αγνοούμενος από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολιόταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε χθες το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Από το Λιμενικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή 4 πλοίων καθώς και 6 ιδιωτικών σκαφών ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Τελικά η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από ιδιώτη στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Ανείπωτη θλίψη για τον Στέλιο Ρόκκο, που τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις