ΕΛΛΑΔΑ. Το Τop Mentor Consultants ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της αρχιτεκτονικής και η διεθνώς καταξιωμένη International PR & Communication Consultant Άννα Πούλου, ανακοινώνουν την εξαιρετική σημασίας συνεργασία τους.

Όπως δηλώνει στο notospress.gr η Άννα Πούλου αναλαμβάνει την Στρατηγική Επικοινωνία και τις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις της εταιρίας που έχει δημιουργήσει ο πατριώτης της στην καταγωγή Παναγιώτης Τόμπρας..

Η Top Mentor Consultants μέσω του Διευθύνοντα Σύμβουλού της κ. Παναγιώτη Τόμπρα δηλώνει ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτή την συνεργασία στα πλαίσια της ανάπτυξής της εταιρείας στον ελληνικό αλλά και παγκόσμιο χώρο της αρχιτεκτονικής και κατασκευών.

Η Άννα Πούλου με την αναγνωρισμένη επαγγελματική της πορεία και καταξίωση, αναλαμβάνει να προωθεί και να επικοινωνεί το όραμα μας της Τop Mentor Consultants για υψηλού επίπεδού αρχιτεκτονική και κατασκευές.

Κοινό όραμα τους είναι να να προωθήσουν την χώρα μας και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της σε όλα τα επίπεδα.

Όπως σημειώνεται από την Τop Mentor Consultants «το πάθος της Άννας Πούλου για επιτυχία , η διεθνής αναγνώριση της και η αγάπη της για την Ελλάδα, αποτέλεσαν για εμάς κοινά στοιχεία ταύτισης για να συνεργαστούμε. Την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τιμή να αποδεχτεί την συνεργασία μας και να μοιραστεί το όραμα μας».

Η Αννα Πούλου δήλωσε: «Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανη γι’ αυτή μου την συνεργασία. Με τον κ. Τόμπρα εκτός ότι μας «δένουν» οι κοινές Λακωνικές μας ρίζες, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και προσδοκία να Χτίσουμε το Μέλλον της Ελλάδας( Building the Future in Greece), κάτι που ήδη ο ίδιος προσωπικά το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω επαγγελματικό συνοδοιπόρο έναν άνθρωπο που τιμά την Ελλάδα με τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα αρχιτεκτονικά έργα που αναλαμβάνει με επιτυχία και το επαγγελματικό του ήθος.

Top Mentor Consultants

Σύμφωνα με τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Παναγιώτη Τόμπρα το όραμα της Top Mentor Consultants είναι η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα , οι επενδύσεις από το εξωτερικό στη χώρα μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της διεύθυνσης και διοίκησης έργων. Σε αυτά τα πλαίσια σχεδιάζονται ιδιωτικές επενδύσεις αλλά και ο σχεδιασμός πολυτελών διαμερισμάτων , βιλών και ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια του επιτυχημένου forum Building the Future in Greece όπου πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 στο Καβούρι με τεράστια επιτυχία τον Σεπτέμβριο 2021 οργανώνεται με την συνεργασία της κ. Πούλου το «Building the Future in Greece 2» το οποίο αναμένεται να έχει διεθνή απήχηση , εκλεκτούς προσκεκλημένους και ομιλητές καθώς και μεγάλο media expose.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις