ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Ένας βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο μιας 19χρονης φοιτήτριας.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Ντίμας ντε Ολιβέιρα , ερευνάται για το θάνατο μιας 19χρονης φοιτήτριας νοσηλευτικής, η οποία πέθανε αφού υπέστη «τέσσερα καρδιακά επεισόδια» αφού συνευρέθηκε ερωτικά με τον ποδοσφαιριστή, αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της.

Ο παίκτης της Κορίνθιανς δήλωσε στις αρχές του Σάο Πάολο ότι η Λίβια ντα Σίλβα, αρρώστησε στο διαμέρισμά του την Τρίτη, αφού το ζευγάρι έκανε σεξ.

Κάλεσε ασθενοφόρο, λέγοντας στις αρχές ότι είχε λιποθυμήσει, αλλά όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς βρήκαν την νεαρή να «αιμορραγεί από τον κόλπο της».

Υπέστη 4 καρδιακές ανακοπές μετά την σεξουαλική της επαφή με τον ποδοσφαιριστή

Οι ερευνητές της αστυνομίας ζήτησαν τα ιατρικά αρχεία του ντα Σίλβα, ανέφερε το βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1, ενώ η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ένας γιατρός είπε στην οικογένεια της νεαρής γυναίκας ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από τις τέσσερις καρδιακές ανακοπές και την απώλεια αίματος λόγω μιας τομής πέντε εκατοστών στον κόλπο της. Οι ερευνητές επισκέφθηκαν το σπίτι του νεαρού αθλητή την Τετάρτη και βρήκαν ίχνη αίματος στο στρώμα του κρεβατιού του και στο πάτωμα. Ανακάλυψαν ένα προφυλακτικό και δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Η Ντα Σίλβα, κόρη αστυνομικού, είπε στους γονείς της ότι θα πήγαινε με μια φίλη της σε ένα εστιατόριο για να παρακολουθήσει ντέρμπι της Κορίνθιανς και της Σάο Πάολο. Αντ' αυτού, η κοπέλα επισκέφθηκε τον ποδοσφαιριστή στην κατοικία του. Ο νεαρός δήλωσε στην αστυνομία ότι γνώρισε την κοπέλα στο Instagram πριν από δύο μήνες. Είπε ότι δεν κατανάλωσαν ναρκωτικά ή αλκοολούχα ποτά στο σπίτι του, αν και ο ίδιος ήπιε μια μπύρα το απόγευμα πριν από τη συνάντησή τους.

Η Λίβια ντα Σίλβα

Συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής

Πρόσθεσε ότι η κοπέλα κάπνισε από τα δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα της και αρρώστησε ενώ είχαν σεξουαλική επαφή για δεύτερη φορά.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να τους χωρίσει η αστυνομία.

«Είναι αρκετά συγκλονισμένος, απογοητευμένος από όλα αυτά», είπε ο δικηγόρος του 18χρονου. «Επιβεβαίωσε ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις με τη χρήση προφυλακτικού.

Ο ντε Ολιβέιρα εντάχθηκε στην ομάδα κάτω των 20 ετών της Κορίνθιανς με τη μορφή δανεισμού από την Κοΐμπρα μέχρι τον Ιανουάριο του 2025.

Ο σύλλογος ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των γεγονότων που σχετίζονται με το επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ένας από τους αθλητές της το βράδυ της Τρίτης. Τονίζουμε ότι ο σύλλογος αναμένει τη διερεύνηση των γεγονότων και είναι διαθέσιμος να συνεργαστεί με τις αρχές.

«Πάνω απ' όλα, η Κορίνθιανς εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το θάνατο της νεαρής Livia Gabriele da Silva Santos και συμπάσχει με την οικογένειά της».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις