ΚΙΝΑ. Μια κινεζική διαφημιστική εταιρεία κατηγορείται από πρώην υπαλλήλους ότι μετέφερε τα γραφεία της από την πόλη σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή για να τους αναγκάσει να παραιτηθούν και να αποφύγουν την καταβολή αποζημίωσης.

Σε αυτό που έχει περιγραφεί ως μία από τις πιο ακραίες τακτικές για να πείσει τους υπαλλήλους να παραιτηθούν, μια διαφημιστική εταιρεία που εδρεύει στο κέντρο της πόλης Σιάν, στην επαρχία Σαανσί της Κίνας, φέρεται να μετέφερε τα γραφεία της σε μια αγροτική ορεινή περιοχή με πολύ περιορισμένες επιλογές μεταφοράς, αναφέρει το Oddity Central.

Έναν πρώην υπάλληλο που ισχυρίστηκε ότι μεγάλο μέρος του προσωπικού για να εγκατέλειψε την εταιρεία λόγω των νέων συνθηκών εργασίας. Ο άνδρας, γνωστός μόνο ως Chang, είπε ότι η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να ταξιδέψουν σε μια νέα τοποθεσία στα βουνά Qinling.

Μάλιστα για να φτάσουν στα νέα γραφεία έπρεπε να ταξιδέψουν δύο ώρες.

«Οι συνάδελφοί μου χωρίς οχήματα έπρεπε να βασίζονται σε ένα λεωφορείο που έφτανε κάθε τρεις ώρες και στη συνέχεια να περπατήσουν άλλα τρία χιλιόμετρα μέσα από ορεινά μονοπάτια για να φτάσουν στο γραφείο», δήλωσε ο Chang, προσθέτοντας ότι μια διαδρομή με ταξί από τον πλησιέστερο σιδηρόδρομο κοστίζει περίπου 8 δολάρια και η εταιρεία αρνήθηκε να καλύψει το κόστος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις