Αναστατωμένη είναι μία νέα μητέρα που αισθάνεται προδομένη από την πεθερά της. Όλα ξεκίνησαν όταν ανακάλυψε πως η πεθερά της έκανε ακατάλληλες ερωτήσεις στη νοσοκόμα στην αίθουσα τοκετού, στο μαιευτήριο.

Η γυναίκα ήταν τόσο σοκαρισμένη από την παρεμβατικότητα της πεθεράς της και το επίπεδο της αναισθησίας της, που δεν άντεξε άλλο. Παρά το γεγονός ότι μόλις είχε γεννήσει, έπρεπε να βρει λίγη ακόμη ενέργεια για να την διώξει από την αίθουσα τοκετού.

Ένιωθε ότι δεν είχε άλλη επιλογή, αλλά τώρα έχει δεύτερες σκέψεις για την πράξη της.

«Είμαι η μα@@@@@@νη», ρώτησε τους Redditors στην ανάρτησή της.

Σε γενικές γραμμές, όλοι την υποστήριξαν, επικροτώντας την στάση της απέναντι στην πεθερά της.

«Γέννησα τον γιο μου την περασμένη εβδομάδα, συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να του δώσουμε το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 14 ετών και ήμασταν πολύ δεμένοι».

Δυστυχώς, η πεθερά της είχε άλλη άποψη και δεν την ένοιαζε ούτε τι έλεγε, ούτε ποιος άκουγε όσα έλεγε. «Η πεθερά μου έχει ισχυρή γνώμη για τα πάντα. Μας λέει την άποψή της για τα πάντα που αφορούν στον γιο μας.»

Την ημέρα που επρόκειτο να γεννήσει, η γυναίκα ήθελε τον άντρα της στο πλευρό της και κανέναν άλλον.

Όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε απρόσκλητη και η πεθερά της. «Μουρμούριζε για το όνομα του μωρού, για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε κ.λπ. Διατήρησα την ψυχραιμία μου όσο μπορούσα».

Αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα: «Μετά τη γέννηση του γιου μου, η πεθερά μου προσπαθούσε να μιλήσει στον σύζυγό μου για να με πείσει να αλλάξω το όνομά του».

Η ερώτηση που έκανε την μητέρα να ξεσπάσει

«Ρώτησε τις νοσοκόμες αν μπορούσε να αλλάξει νομίμως το όνομά του. Έφτασε ακόμη και στο σημείο να με κατηγορήσει ότι ελέγχω τον άντρα μου για το όνομα του γιου μας». Η γυναίκα έφτασε στα όριά της και τελικά ήρθε η… έκρηξη. Ξέσπασε σε μία στιγμή που θα έπρεπε να ήταν γαλήνια και ευτυχισμένη, μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Της φώναξα να φύγει από το δωμάτιο και της είπα ότι δεν θα αλλάξουμε το όνομα. Έφυγε και είπε στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μια διαφορετική ιστορία». Ο άντρας της την υπερασπίστηκε και είπε στην μητέρα της ότι τίποτα δεν θα αλλάξει.

Παρ ‘όλα αυτά, η γυναίκα είχε άσχημη αντιμετώπιση από μέλη της ευρύτερης οικογένειας και η πεθερά της την έβρισε.

«Είχα δίκιο που την έδιωξα;», διερωτήθηκε στο Reddit.

Υπήρχε μόνο μια μα@@@@@@νη εδώ και δεν είσαι ΕΣΥ, της απάντησαν όλοι.

«Δεν είσαι η μα@@@@@@νη», είπε κάποιος. «Είναι καλό που ο σύζυγός σου σε στηρίζει σε όλη τη διαδικασία και την κατάσταση».

«Πέρασε τα όρια μπαίνοντας στο δωμάτιο ενώ είχες το παιδί σου. Και αν συνεχίσει να σε πιέζει, η απουσία επαφής μαζί της θα ήταν το καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους»

Ένα δεύτερο άτομο έγραψε: «Ωχ, όχι! Είχε την ευκαιρία να δώσει όνομα σε παιδί όταν είχε το δικό της. Δεν έχει δικαίωμα να έχει γνώμη για τα ονόματα των παιδιών σας. Αν δεν της αρέσει, μπορεί να πιπιλίσει ένα λεμόνι»

«Το να μπεις στην αίθουσα τοκετού όπου είσαι ανεπιθύμητος είναι ήδη μια τεράστια κίνηση. Να μπουκάρει και να απαιτήσει να αλλάξει το όνομα του μωρού, ακόμα και να ρωτήσει τις νοσοκόμες πώς μπορεί να το κάνει αυτό νόμιμα;; Ουάου. Απλά… ουάου» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Πρέπει να μετακομίσει σε ένα σκουπιδότοπο το συντομότερο δυνατό γιατί είναι σκουπίδι» έγραψε άλλος Redditor.

«Κρατήστε την έξω από το σπίτι σας, ακόμα κι αν πρέπει να βάλετε φράχτες, να τους θωρακίσετε και να τους σφραγίσετε. Η πεθερά δεν αποφασίζει για το παιδί σας: εσείς και ο σύζυγός σας το κάνετε», τόνισε κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις