ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Στην εκπομπή «Good Morning Britain» της Βρετανίας η παρουσιάστρια Κέιτ Γκαραγουέι, σηκώθηκε όρθια για να παρουσιάσει το νέο viral εσώρουχο των M&S για ανόρθωση γλουτών, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της στην κάμερα.

Το νέο αυτό εσώρουχο των M&S έχει γίνει ήδη talk of the town πριν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά, γιατί θα προσφέρει, όπως λέει η εταιρεία ενίσχυση, των οπισθίων για ένα εφέ αλά Κιμ Καρντάσιαν.

Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Good Morning Britain» Κέιτ Γκαραγουέι, η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα μετά τον θάνατο του συζύγου της ο οποίος έδινε εδώ και χρόνια μάχη με τον long covid, είπε να το δοκιμάσει για να δει εάν όντως κάνουν αυτό που υπόσχονται.

Την ώρα λοιπόν που το πάνελ συζητούσε εάν το συγκεκριμένο εσώρουχο ήταν καλή ιδέα ή εάν θα έπρεπε να αγκαλιάζουμε το φυσικό μας σώμα, η Κέιτ Γκαραγουέι σηκώθηκε όρθια γύρισε με την πλάτη προς το κοινό, και έδειξε τα «φουσκωμένα» της οπίσθια μέσα στο νέο εσώρουχο.

«Μου αρέσει, είναι άνετο, αισθάνομαι σαν να κάθομαι πάνω σε ένα επιπλέον στρώμα» είπε η παρουσιάστρια.

To νέο εσώρουχο των M&S που έχει γίνει talk of the town

Το συγκεκριμένο εσώρουχο θα είναι διαθέσιμο από τον Μάιο σε 35 καταστήματα και στο διαδίκτυο στην τιμή των 15 λιρών. Είναι σχεδιασμένο με δύο αφαιρούμενα κυρτά μαξιλαράκια που κάθονται επάνω στους γλουτούς του χρήστη για να δημιουργήσουν μια καμπυλωτή σιλουέτα.

«Κάνουμε για τα οπίσθια ό,τι κάνουμε εδώ και χρόνια για το στήθος» δήλωσε η Σούζι Τζέκινσον επικεφαλής σχεδιασμού εσωρούχων της Marks & Spencer.
Η βρετανική εταιρία μπορεί να είναι κυρίαρχος στην αγορά σουτιέν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά, όπως λέει, οι αγοραστές ζητούν αυτή τη στιγμή εσώρουχα για ανόρθωση γλουτών.

«Είχαμε αιτήματα τόσο από πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και διεθνείς» λέει η Τζένκινσον, η οποία αποκαλεί το συγκεκριμένο εσώρουχο «BBS» (bum-boosting shorts).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις