Συλλεκτικό αφιέρωμα στον Ι. Θεοδωρακόπουλο με τους αείμνηστους Α. Χιώτη και Β. Μπόνο και τον Δ. Κατσαφάνα στο ραδιόφωνο Νότος 94.9

ΣΠΑΡΤΗ. To ραδιόφωνο Νότος 94.9 με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Φιλοσοφίας θα μεταδώσει ένα συλλεκτικό αφιέρωμα για τον Φιλόσοφο Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας και ώρα 10:30 π.μ. θα μεταδώσει ηχογραφημένη ραδιοφωνική εκπομπή του αείμνηστου Σπαρτιάτη δημοσιογράφου Ανδρέα Χιώτη.

Πρόκειται για μια σπάνια ηχογράφηση του προγράμματος του Ράδιο Σπάρτη που διασώθηκε στο Αρχείο του Γιώργου Βαμβαλή και αποκτά ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι τόσο ο Φιλόσοφος δεν βρίσκεται στη ζωή όσο και οι συντελεστές της δημοσιογράφος Ανδρέας Χιώτης και ο αείμνηστος φιλόλογος Βασίλειος Μπόνος. Στην εκπομπή συμμετείχε και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυριών Σκάλας κ. Αιμιλία Χατζή, σύλλογος που είχε πλαισιώσει το έργο του Φιλοσόφου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική και αυθεντική προσέγγιση του έργου και της προσωπικότητας του Φιλοσόφου που μοναδικά επιτυγχάνουν οι δύο μαθητές του στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών Βασίλειος Μπόνος και Δημήτριος Κατσαφάνας που είναι ο έτερος προσκεκλημένος στην εκπομπή και ο οποίος αειθαλής συνεχίζει το πνευματικό και συγγραφικό του έργο έως και σήμερα.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ακριβώς την ίδια ώρα (10:30 π.μ.) με την εκπομπή του Α. Χιώτη «Ο Παλμός της Λακωνίας»