ΚΡΟΑΤΙΑ. Η τραυματισμένη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, δέχτηκε ιατρική φροντίδα όταν βρέθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στο νησί Krk της βόρειας Κροατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και η φωτογραφία της, η οποία απεικονίζει μια γυναίκα μεσαίου βάρους, ύψους περίπου 165 εκ., με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.

Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση

«Μιλάει αγγλικά, αλλά δεν θυμάται την ταυτότητά της», ανέφερε η αστυνομία. «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο και είναι σε σταθερή κατάσταση».

Δεν είναι λίγα τα άτομα που έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση της αστυνομίας για παροχή πληροφοριών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια άκρη. Τη γυναίκα εντόπισε ένας άνδρας που επέβαινε σε βάρκα και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Οι άνθρωποι που την προσέγγισαν είναι μέλη της ορεινής υπηρεσίας διάσωσης της Κροατίας (HGSS). Εκείνη έφερε ελαφρά τραύματα και είχε επίσης μερικές γρατζουνιές ενώ ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένη και αδυνατισμένη. Με δυσκολία κατάφερε να πιει λίγες γουλιές νερό.

Οι ντόπιοι ανέφεραν πως η περιοχή που εντοπίστηκε η γυναίκα ήταν πολύ βραχώδης και ουσιαστικά απρόσιτη από τη θάλασσα ή με τα πόδια ενώ εκεί πολλές φορές εμφανίζονται αρκούδες και αγριογούρουνα.

Το Κρκ είναι το μεγαλύτερο νησί της Κροατίας στην Αδριατική και ένα δημοφιλές σημείο με πολλούς επισκέπτες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις