ΚΑΝΑΔΑΣ. Τον «απρόσμενο» θάνατο της 21χρονης TikToker, Μέγκα Τακούρ, από τον Καναδά ανακοίνωσαν οι γονείς της χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των γονέων της 21χρονης, η Τακούρ, η οποία είχε περισσότερους από ένα εκατομύριο followers στα social media, «πέθανε ξαφνικά και απρόσμενα» στις 24 Νοεμβρίου.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το φως της ζωής μας, η ευγενική και πανέμορφη κόρη μας, Μέγκα Τακούρ, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα τα ξημερώμαρτα της 24ης Νοεμβρίου. Η Μέγκα ήταν μια ανεξάρτητη νεαρή κοπέλα. Θα μας λείψει» έγραψαν οι γονείς της 21χρονης εξηγώντας ότι ανακοίνωσαν τον θάνατό της επειδή «η Μάγια αγαπούσε τους φανς της και θα ήθελε να γνωρίζετε για τον θάνατό της».

https://www.instagram.com/p/Clh-rv3OyYo

Η Τακούρ είχε ξεκινήσει τις αναρτήσεις της στα social media τον Νοέμβριο του 2019 και ήταν γνωστή για τα μηνύματα θετικότητας και αυτοπεποίθησης που αναρτούσε.

Η τελευταία της ανάρτηση στο TikTok ηταν στις 18 Νοεμβρίου με την ίδια να περπατάει στη Νέα Υόρκη και να βάζει λεζάντα «εσείς ελέγχετε τη μοίρα σας. Να το θυμάστε αυτό».

https://www.instagram.com/p/ClHh0dmp4aU

«Λυπάμαι για την απώλειά της, ήταν όμορφη και εξωτερικά και εσωτερικά», «με ενέπνευσε τόσο πολύ με την χωρίς όρους αγάπη της», «οι αναρτήσεις της μου έδωσαν τόση πίστη και φως όταν έδινα τις δικές μου μάχες, ήταν πάντα ένας άγγελος», «λυπάμαι γιατί ο κόσμος χρειαζόταν κάποιον σαν εκείνη» ήταν μερικά από τα μηνύματα αποχαιρετισμού στην 21χρονη TikToker.

https://www.instagram.com/p/CRmt3HMLlTF

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις