ΚΟΣΜΟΣ. Ωράριο 9 με 5; Ούτε καν! Μια νεαρή TikToker δεν θέλει καν να σκέφτεται την εργασία, λέγοντας ότι «είναι πολύ όμορφη» για να ασχοληθεί με μια δουλειά. Η Lucy Welcher —μια influencer με περισσότερα από 18 εκατομμύρια likes στο TikTok likes έκανε τη δήλωση σε ένα βίντεο και δίχασε τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για αυτό», είπε σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, σύμφωνα με τη New York Post.

Αρκετοί έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους σκέψεις πάνω στη δήλωση αυτή, με ορισμένους να την αποκαλούν «τεμπέλα».

«Προσπάθησε το να σηκώνεσαι στις 4 κάθε μέρα και να δουλεύεις 60 ώρες την εβδομάδα», σχολίασε κάποιος.

«Ελπίζω να γίνεις πιο ταπεινή κορίτσι. Η εμφάνιση δεν έχει να κάνει με την εργασία και είναι θλιβερό που έχεις αυτή τη νοοτροπία», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

«Μήπως να προσπαθήσεις να γίνεις ενήλικας αντί για μια πριγκίπισσα με προνόμια που περιμένει να της τα φέρνει όλα η ζωή;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Εκατοντάδες πάντως την υποστήριξαν, λέγοντας ότι συμφωνούν με αυτό που λέει και πως και τους ίδιους τους έχει κουράσει η δουλειά.

«Πες τα!», έγραψε κάποιος, ενώ ένας δεύτερος υποστηρικτής έγραψε: «Στέλνω αυτό σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ».

Ένας άντρας είχε μια πρόταση για εκείνη: «Μπορείς να γίνεις γυναίκα μου. Βγάζω έξι ψηφία τον χρόνο. Απλώς φρόντισε να είναι καθαρό το σπίτι και το φαγητό στο τραπέζι».

Η ξανθιά δεν αποκάλυψε πού εργάζεται τώρα, αργότερα όμως στα σχόλια ξεκαθάρισε ότι όσα λέει στο βίντεο ήταν ένα «αστείο».

Η Welcher συχνά μοιράζεται βίντεο με την ίδια να ετοιμάζεται για τη δουλειά της και πρόσφατα αποκάλυψε μάλιστα ότι πήρε προαγωγή. «Ξεκινάω σε μια νέα θέση στη δουλειά μου σήμερα, έτσι αντί να διπλώνω πετσέτες θα είμαι στο γραφείο», έγραψε.

«Είμαι πολύ αγχωμένη που αρχίζω δουλειά σε γραφείο γιατί παρόλο που μπορεί να φαίνομαι πολύ όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα, στην πραγματικότητα δεν είμαι καθόλου έξυπνη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις