ΗΠΑ. Μια μητέρα από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, προχωρώντας σε χειρουργική επέμβαση (γαστρικό μανίκι). Η αφορμή ήταν το γεγονός ότι κόλλησε στην… τσουλήθρα την ώρα που έπαιζε με τον γιο της σε μια παιδική χαρά. Η 25χρονη Sara Lockett λέει ότι αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μετά το ντροπιαστικό περιστατικό, καθώς χρειάστηκε τη βοήθεια του συζύγου της για να ξεκολλήσει από το παιχνίδι.

«Μια φορά ο γιος μου φοβόταν να κάνει τσουλήθρα μόνος του και μας ήθελε μαζί», είπε σε συνέντευξή της στο Caters News. «Έτσι προσπάθησα να κατέβω κι εγώ μαζί του, όμως κόλλησα και δεν μπορούσα να προχωρήσω».

Η μαμά συνέχισε να εξιστορεί την εμπειρία της: «Ο άντρας μου ήρθε και με έσπρωξε. Αυτή η στιγμή έχει καταγραφεί στη μνήμη μου. Ήξερα ότι πρέπει να προσπαθήσω κάτι άλλο για να πάρω τη ζωή μου πίσω».

Η Lockett, η οποία είναι μητέρα της 4χρονης Ameliana και του 2χρονου Roman, λέει ότι τα κιλά άρχισαν να μαζεύονται στις εγκυμοσύνες της. «Δεν είχα και την καλύτερη διατροφή», παραδέχτηκε. «Έτρωγα ό,τι μπορούσα στη διάρκεια της ημέρας και μετά έτρωγα δύο γεύματα το βράδυ και πολλά σνακ».

Η μητέρα εξηγεί ότι κατανάλωνε 3.000 θερμίδες την ημέρα και στη διατροφή της περιλαμβάνονταν μπέργκερ και αναψυκτικά.

Μετά το περιστατικό στην τσουλήθρα, η Lockett λέει ότι προσπάθησε να χάσει βάρος αλλάζοντας τη διατροφή της και αρχίζοντας να γυμνάζεται. Δεν έκανε όμως κάποια πρόοδο και σύντομα διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, κάτι που – όπως λέει – δυσκόλευε ακόμη περισσότερο την απώλεια βάρους. Οι γιατροί της πρότειναν το γαστρικό μανίκι.

https://www.instagram.com/p/ChCqQHauQ1H

«Έκανα την επέμβαση τον Σεπτέμβριο του 2021 και, ευτυχώς, η ασφάλειά μου πλήρωσε το 98%. Είχα μικτά συναισθήματα για το χειρουργείο. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ήξερα ότι θα ήταν και ένα πνευματικό ταξίδι στο οποίο έπρεπε να δουλέψω πάνω στον τρόπο ζωής μου και τη σχέση μου με το φαγητό».

https://www.instagram.com/p/CeOWMvUumjd

Μετά το χειρουργείο, όπως λέει, «πέρασα από στάδια ανάρρωσης. Το βάρος άρχισα να φεύγει και ήταν ενθαρρυντικό, όμως άρχισα να βλέπω τεράστιες αλλαγές όταν άρχισα να δουλεύω έξι εβδιμάδες μετά το χειρουργείο». Ο στόχος της ήταν τα 69 κιλά όμως τώρα έχει φτάσει στα 52, λόγω της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί.

Η μητέρα λέει ότι αισθάνεται καλύτερα από ποτέ και πως επιτέλους έχει πάρει πίσω της ζωή της. «Μπορώ να τρέχω με τα παιδιά και να παίζω μαζί τους στο πάρκο. Σίγουρα δεν ανησυχώ για το αν θα χωρέσω στην τσουλήθρα πλέον».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις