ΗΠΑ. Η TikToker, γνωστή ως Athena, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Μαϊάμι τον περασμένο μήνα, αφού πάλευε με την αυτοπεποίθησή της. «Τα δάχτυλα των ποδιών μου αποτελούσαν μεγάλη ανασφάλεια για μένα, ειδικά όταν φορούσα τακούνια», εξήγησε η Athena. «Δεν ήταν χαριτωμένα, οπότε βρήκα τη λύση και πήρα το ρίσκο» πρόσθεσε.

Σε βίντεο, που δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου, η TikToker αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε με επιτυχία στην επέμβαση, με τον χειρουργό της – σύμφωνα με την New York Post – να αποκαλύπτει με ενθουσιασμό ένα σχήμα ποδιού που έχει περισσότερη φωτογένεια.

Οι πατούσες της TikToker ήταν ακόμα πρησμένες μετά την «ελάχιστα επεμβατική» διαδικασία, κάποιοι haters ωστόσο βρήκαν την ευκαιρία να της επιτεθούν. Ένας από αυτούς, είπε στην Athena ότι τα πόδια της έμοιαζαν πλέον με δαγκάνες.

Παρόλο που διευκρίνισε ότι ήταν ακόμα πρησμένα, οι επικριτές γρήγορα εμφανίστηκαν και πάλι, αφήνοντας ένα σωρό άσχημα σχόλια. «Τώρα έχεις πόδια Γκρέμλιν», της έγραψε κάποιος, πριν ένας άλλος προσθέσει: «Αυτό πρέπει να είναι πλάκα».

«Πριν έδειχναν καλύτερα [τα δάχτυλα των ποδιών]», δήλωσε ένας άλλος. «Εξισορροπούσαν τα φαρδιά σου πόδια. Τώρα μοιάζει σαν να έχεις πόδια σπηλαιάνθρωπου».

Δείτε τις αναρτήσεις της TikToker:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις