ΗΠΑ. Αστυνομικός στο Τενεσί των ΗΠΑ έκανε σeξ με επτά συναδέλφους της, με αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους τόσο η ίδια όσο και τέσσερις εκ των ανδρών που παραδέχεται πως είχε σεξουαλικές επαφές.

Σε κείμενο 61 σελίδων η 26χρονη γυναίκα περιγράφει όλες τις στιγμές των συνευρέσεων. Η μεγάλη αυτή έρευνα οδήγησε στην απόλυση της ίδιας και τεσσάρων συναδέλφων της. Η Μέγκαν Χολ, αρχικά, είχε αρνηθεί τις περισσότερες από τις κατηγορίες. Ωστόσο, μετά από δύο ανακρίσεις, ομολόγησε.

Μάλιστα, φαίνεται πως η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν εραστής της που ζήλεψε, έδωσε πληροφορίες στις Αρχές.

Η αξιωματικός με τους συνάδελφούς της φαίνεται πως συμμετείχαν σε πλήθος σεξουαλικών πράξεων, μεταξύ των οποίων πάρτι σε τζακούζι, στριπ Uno και επαφές μέσα στο αστυνομικό τμήμα όπου εργάζονταν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αρχικά, κατά την ανάκρισή της από τις Αρχές είχε παραδεχθεί πως έκανε σeξ με έναν αξιωματικό, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αλλά κράτησε τη δουλειά του. Επίσης, όταν ρωτήθηκε εάν είχε κάνει τρίο με έναν άλλο αστυνομικό και τη σύζυγό του, η ίδια απάντησε «συγγνώμη, τι;» και άρχισε να κλαίει.

Στη δεύτερη και την τρίτη ανάκρισή της, η Μέγκαν Χολ -που είχε λάβει προειδοποιήσει επειδή τράκαρε τρεις φορές το περιπολικό της- παραδέχθηκε πως διατηρούσε σχέση με αστυνομικό για μήνες και πως είχαν προβεί σε σεξουαλικές πράξεις εν ώρα υπηρεσίας.

«Με τον σύζυγό μου βρισκόμασταν στα πρόθυρα του διαζυγίου και λύγισα. Έπειτα, το πράγμα ξέφυγε» είπε χαρακτηριστικά.

Η Χολ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει αποκαλύψει πως ο σύζυγός της -που εργάζεται ως βοηθός σερίφη και είναι γιος πάστορα- παρέμεινε στη σχέση και προσπαθούσε να λύσει τα προβλήματα. Μάλιστα, είπε ότι η ίδια είχε αποπειραθεί να πείσει τον σύζυγό της να κάνουν «τρίο» με κάποιον συνάδελφό της.

Η ίδια ομολόγησε, επιπλέον, πως είχε ερωτική επαφή και με άλλον αστυνομικό δύο φορές.

Το μπαράζ απολύσεων και τα πειθαρχικά μέτρα που ήρθαν μετά την υπόθεση της Χολ, σημαίνει πως η κομητεία La Vergne -όπου βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα στο οποίο υπηρετούσε- έχασε περίπου το 12% του αστυνομικού της δυναμικού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις