ΡΩΣΙΑ. Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία από ένα βίντεο που διέρρευσε στο Telegram και δείχνει έναν Ρώσο αντιστράτηγο που θεωρείται έμπιστους του Βλαντιμίρ Πούτιν να ποζάρει στην κάμερα και να κάνει στριπτίζ, τη στιγμή που υπάρχει ντόρος για τις στρατιωτικές δυνάμεις που ελέγχει.

Όπως αναφέρει η telegraph.co.uk το βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων δείχνει τον 57χρονο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ να φοράει μια πετσέτα, την οποία αφήνει να πέσει σιγά σιγά, εφόσον λικνίζεται στους ήχους χορευτικής μουσικής.

Μπορεί να μην αναφέρεται ο χρόνος ή ο τόπος που γυρίστηκε το βίντεο, εντούτοις ο ίδιος δέχεται σφοδρές επικρίσεις και κατηγορίες ότι παραμελεί τα καθήκοντα του.

Συγκεκριμένα, είναι αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη Λευκορωσία, με αυξήμενες αρμοδιότητες, μετά την στενή στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών που ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες.

Παράλληλα, κατηγορείται για αμέλεια καθηκόντων, επειδή στη Λευκορωσία υπέστη σοβαρές ζημιές ύψους 274 εκατομμυρίων λιρών ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη θέση για το βίντεο, όμως χρήστες των social media «καρφώνουν» τον Αλεξάντρ Ματόβνικοβ και ένας έγραψε «μακάρι να ενδιαφέρονταν για τον στρατό, όπως νοιάζεται για τις ερωμένες του».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις