ΗΠΑ. Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Μάικλ Τζόρνταν επιθυμεί να πουλήσει τις μετοχές που έχει στους Σάρλοτ Χόρνετς, των οποίων είναι ιδιοκτήτητης, έχουν προκύψει πολλά ονόματα υποψήφιων αγοραστών.

Το όνομα που έχει απασχολήσει τελευταία τα μεγάλα αθλητικά δίκτυα ενημέρωσης έιναι αυτό του Ελληνοκαναδού δισεκατομμυριούχου του Στιβ Αποστολόπουλου, ο οποίος φέρεται να είχε επαφές με τον θρύλο του NBA.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα ο κ. Αποστολόπουλος προσέγγισε τον Μάικλ Τζόρνταν, είχαν κάποιες συζητήσεις αλλά αυτές δεν προχώρησαν.

Έτσι ο Ελληνοκαναδός κροίσος φαίνεται να εξετάζει άλλες επιλογές του, και όπως αναφέρει το ESPN κανα στρέφει το ενδιαφέρον του για να αποκτήσει το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών των Ουάσιγκτον Κομάντερς του NFL.

Οι ιδιοκτήτες των Κομάντερς Dan και Tanya Snyder ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να πουλήσουν την ομάδα τον Νοέμβριο. Το Forbes έχει αναφέρει την αξία του franchise στα 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση το όνομα του Στιβ Αποστολόπουλου πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στα αθλητικά μέσα και περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του και την πορεία του στον επιχειρηματικό χώρο γίνονται γνωστές.

Ποιος είναι ο Στιβ Αποστολόπουλος

Με μια μυθική περιουσία που φτάνει τα 4 δισ. δολάρια, η οικογένεια Αποστολόπουλου δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate όπου έχει τη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στον Καναδά

Ο πατέρας του Στιβ, Ανδρέας Αποστολόπουλος, γεννήθηκε στην Καλαμάτα την οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει για αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στον Καναδά, σε ηλικία 17 ετών.

Εκεί, σύναντησε δυσκολίες και δούλεψε ως εργάτης σε εργοστάσιο με πλαστικές σακούλες, ως θυρωρός, ως επιστάτης.

Έπειτα Συγκέντρωσε κάποια χρήματα και σταδιακά επένδυσε σε μικρές εταιρείες. Με τα χρόνια ίδρυσε την εταιρεία real estate Triple Group of Companies με έδρα το Τορόντο. Αυτή μετά το θάνατο του Ανδρέα, πέρασε στα χέρι του Στιβ ο οποίος έχει άλλα δύο αδέλφια, τους Πίτερ και Τζιμ.

Ο Στιβ Αποστολόπουλος συνέχισε να μεγαλώνει την εταιρεία του πατέρα του, ενώ το 2017 ίδρυσε μία ακόμη εταιρεία την SIX Ventures, εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα το Τορόντο και επενδύει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στιβ Αποστολόπουλος σπούδασε στο Χάρβαρντ όπως αναφέρει και το AP.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις