ΚΟΣΜΟΣ. Βίντεο σοκ έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο και δείχνουν τη γνωστή Κολομβιανή παρουσιάστρια, Ελιάνις Γκαρίντο, να καταρρέει κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα στα βίντεο φαίνεται η 35χρονη αρχικά να βήχει, τοποθετώντας τα χέρια στο πρόσωπο, την στιγμή που ο συμπαρουσιαστής της Αριέλ Οζόριο μιλάει στην κάμερα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, πέφτει από την καρέκλα της στο πάτωμα.

Αμέσως οι συνεργάτες της έντρομοι τρέχουν προς το μέρος της, την ώρα που ο συμπαρουσιαστής της, ζητά διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπτεται.

Η 35χρονη παρουσιάστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον Οζόριο να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι η Γκαρίντο αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο Οζόριο απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη μητέρα της Ελιάνις λέγοντας: «Η Έλι είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα η Γκαρίντο ήταν άρρωστη με γρίπη, με ένα από τα συμπτώματά της να είναι ο έντονος βήχας.

Η προσπάθειά της όμως να καταπνίξει τον έντονο βήχα της προκάλεσε έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις