ΤΑΪΛΑΝΔΗ. Μάρτυρες κατέγραψαν στην κάμερα την τρομακτική στιγμή που έσπασε το σχοινί ενός τουρίστα την ώρα που έκανε bungee jumping, από ύψος δέκα ορόφων.

Ο Μάικ, τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ, ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος από το νερό, όπου έπεσε αφότου έσπασε το σχοινί στο οποίο ήταν δεμένος. Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, υπέστη τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του, στο στήθος και στους πνεύμονές του και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικό πρακτορείο του Χονγκ Κονγκ, το πάρκο των extreme sports αποζημίωσε τον Μάικ μόνο για το κόστος του bungee jumping και για το κόστος της υπηρεσίας επειγόντων εξωτερικών ιατρείων.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα media φαίνεται ο Μάικ να πηδάει με τα χέρια του τεντωμένα. Στην αρχή το σχοινί περιστρέφεται πριν σπάσει.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά το περιστατικό τον δείχνουν να κουτσαίνει και να είναι τραυματισμένος.

daily.jpg
Daily Mail

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Επιστήμη και την Υγεία, οι θάνατοι είναι σπάνιοι από πτώσεις bungee jumping, καθώς συμβαίνει ένας στα 500.000 άλματα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις