ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Συγκλονισμένη είναι η ομογένεια της Μελβούρνης από τον θάνατο ενός 19χρονου παλικαριού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με το μηχανάκι του.

Θύμα ο Γιώργος Σαράντης Καλλιάνης, το νήμα της ζωής του οποίου τερματίστηκε πρόωρα, όταν σκοτώθηκε επιτόπου στο δυστύχημα που έγινε στο Pascoe Vale Road, στο Essendon, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Απαρηγόρητη η μητέρα του Γιώργου, Τίνα Καλλιάνη, είπε στον «Νέο Κόσμο» ότι ο γιος της ήταν ερωτευμένος με την ζωή.

«Αγαπούσε την ζωή και είχε χρόνο για όλους. Είτε ήταν ένα παιδί πέντε ετών ή ένας παππούς 100 χρόνων» και συνέχισε:

«Σπούδαζε ηλεκτρολόγος, λάτρευε τη μηχανή του και ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Λάτρευε και τις γατούλες του, που της είχε σαν παιδιά του. Τα έδινε όλα για τους φίλους του και όλες αυτές τις μέρες που ζούμε τον χειρότερο εφιάλτη που μπορούν να ζήσουν γονείς, οι συγγενείς, αλλά και οι δεκάδες φίλοι του έρχονται στο σπίτι για να μας παρηγορήσουν και να μας δώσουν δύναμη».

Ο πατέρας του Ευάγγελος, είπε ότι ο γιος του έτρεφε μόνο αγάπη για όλους.

Οι φίλοι του τοποθετούν λουλούδια στον τόπο του δυστυχήματος

Δωρεές στη μνήμη του Γιώργου Καλλιάνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος λάτρευε έναν συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου και οι φίλοι του για να τον τιμήσουν συγκεντρώνουν χρήματα μέσω του gofund.

Ήδη είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 20.000 δολάρια με στόχο να συγκεντρωθούν 30.000.

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν στην ανάρτησή που έκανε ο Adrian Punaro, γιος του εργοδότη του, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς, όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, ο αγαπημένος μας Γιώργος Καλλιάνης έχασε τη ζωή του λόγω ενός τραγικού ατυχήματος στις 24/4/2023.

Ο Γιώργος ήταν 19 ετών, είχε ένα δυνατό μέλλον μπροστά του, ήταν αρκετά έξυπνος, στοργικός με μεγάλες ηγετικές ικανότητες.

Όποιος είχε την τιμή να έχει την παρουσία του Γιώργου ένιωθε αμέσως τη ζεστασιά, την καλοσύνη και την αγάπη που εξέπεμπε. Το μεταδοτικό του χαμόγελο φώτιζε ένα δωμάτιο με το που έμπαινε μέσα. Ήταν πραγματικά μοναδικός στο είδος του. Ο Γιώργος ήταν φιλόξενος και δεκτικός με όλους, χωρίς να πει ούτε μια κακή λέξη για οτιδήποτε. Αυτό είναι πραγματικά ένα συναίσθημα για τον τρόπο με τον οποίο η όμορφη μητέρα του Τίνα, και ο πατέρας του Ευάγγελος, ανέθρεψαν αυτόν τον καταπληκτικό νεαρό άνδρα, χτισμένο πάνω στα θεμέλια της μεγάλης ηθικής και της ισχυρής εργασιακής ηθικής και μιας θετικής και χαρούμενης στάσης. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήταν εκεί για οποιονδήποτε βρισκόταν στη ζωή του και κανένα έργο δεν ήταν πολύ μεγάλο.

Ο σκοπός αυτού του go fund me είναι να βάλουμε κάποια χρήματα για ένα ωραίο δώρο προς τιμήν της μνήμης του αγαπημένου μας George, με τη δυνατότητα αγοράς του αυτοκινήτου των ονείρων του George. Το 99% από εσάς που γνωρίζατε τον Γιώργο θα ξέρει τι μπορεί να είναι αυτό.

Ο Γιώργος ήταν μαθητευόμενος ηλεκτρολόγος . Κάθε πρωί ξυπνούσε με τους ήχους μιας γνώριμης φωνής που μιλούσε γι’ αυτό το αυτοκίνητο, αυτό το όνειρό του, τα πράγματα που θα έκανε για να αποκτήσει αυτό το αυτοκίνητο, τις θυσίες, πού θα πήγαινε αν το είχε, τι θα έκανε με αυτό… τίποτα λιγότερο από μια εμμονή.

Όσοι είχαν το προνόμιο να γνωρίσουν προσωπικά την οικογένεια Καλλιάνη, θα ήξεραν ότι θα ήταν οι πρώτοι που θα ήταν εκεί για να στηρίξουν, φτάνοντας στο σημείο να προσφέρουν ακόμα και τα ρούχα τους, αν χρειαζόταν.

Ας ενωθούμε λοιπόν ως οικογένεια, ως φίλοι, ως κοινότητα σε μια ευγενική χειρονομία καλής θέλησης και ας βοηθήσουμε αυτή την όμορφη, συντετριμμένη οικογένεια να ανταπεξέλθει με θάρρος στις ολέθριες δύσκολες στιγμές της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, ενός γιου και ενός αδελφού.

Αν μπορείτε, παρακαλούμε σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα, για την οικογένεια και κυρίως για τον Γιώργο.

Όλες οι δωρεές θα γίνονται σε τραπεζικό λογαριασμό είτε του Ευάγγελου είτε της Τίνας Καλλιάνη».

Η οικογένεια έχει και μια κόρη, την Ζωή.

Η κηδεία του άτυχου παλικαριού θα γίνει την Τρίτη από τον ιερό ναό Υπαπαντής του Κυρίου, στο Coburg.

Πηγή: neoskosmos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις