Mια νύφη από την Αυστραλία υπερασπίστηκε το «γυμνό» νυφικό της μετά την κριτική που δέχτηκε επειδή έδειχνε «πολύ» δέρμα τη μεγάλη της μέρα. Η Ellie Gonsalves, μοντέλο, ηθοποιός και influencer, φόρεσε τρία φορέματα στη διάρκεια της διήμερης γαμήλιας εκδήλωσής της τον Μάρτιο.

Η τρίτη της επιλογή της 33χρονης ήταν κάτι περισσότερο αποκαλυπτικό. «Το πρόσωπο του συζύγου μου όταν με είδε με αυτό το φόρεμα να αποκαλύπτεται στο γάμο μας», έγραψε στη λεζάντα ενός κλιπ που μοιράστηκε πρόσφατα στο TikTok και το Instagram.

Στο βίντεο, η Ellie φαίνεται να βγαίνει από μια πόρτα φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα από διάφανο τούλι και στρατηγικά τοποθετημένη δαντέλα.

https://www.instagram.com/reel/Cq4sH7xgHYx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «γυμνό» φόρεμα σε στιλ κορσέ είχε ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στους μηρούς από το προηγούμενο σύνολό της – το οποίο η Ellie συνδύασε με ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες με λουράκια.

Παρά το γεγονός ότι η νύφη και ο γαμπρός ξεκάθαρα λάτρεψαν το ντύσιμο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησαν να τοποθετηθούν για την τελική επιλογή του φορέματός της, κατακλύζοντας το βίντεο με σχόλια.

Η Ellie τώρα ανταπέδωσε τα πυρά της στους επικριτές. Η ίδια σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι άνθρωποι προσβάλλονται τόσο πολύ από ένα νυφικό».

https://www.instagram.com/p/CqTzYxBS5ZP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ellie είπε επίσης στους άλλους να «ηρεμήσουν» και δήλωσε ότι ο σύζυγός της «λάτρευε» το ντύσιμό της. «Είναι ένα φόρεμα σε ένα γάμο κάποιου που δεν γνωρίζεις. Αν δεν σου αρέσει, άλλαξε κανάλι. Τόσο απλά», τόνισε.

Πολλοί από τους 1,2 εκατομμύρια ακολούθους της έσπευσαν επίσης να την υπερασπιστούν, ρωτώντας γιατί άλλοι «προσβλήθηκαν» τόσο πολύ από το ντύσιμό της.

https://www.instagram.com/reel/CqWzidMg0Mm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για όσους κρίνουν το φόρεμά της και την ηθική για το τι σημαίνει γάμος… Δεν σχεδίασε τη δική σας ονειρεμένη μέρα, σχεδίασε τη δική της. Φαίνεται απίστευτη», έγραψε κάποιος.

Κάποιοι πάντως επέμειναν ότι το μίνι φόρεμα ήταν «πολύ σέξι» και «πολύ αποκαλυπτικό» για γάμο.

https://www.instagram.com/reel/CrupgFYg9gj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είναι κομψό για έναν γάμο… αγαπητή μου», παρατήρησε κάποιος. «Θα ντρεπόμουν τόσο πολύ αν ήμουν ο σύζυγός σου», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις