ΚΟΛΟΜΒΙΑ. Πρόκειται για τον ευφυέστατο σκύλο Νέγκρο από την Κολομβία που κατάφερε να βρει λεφτά στα δέντρα, καθώς εξασφαλίζει τις λιχουδιές του πληρώνοντας το ψιλικατζίδικο του Πανεπιστημίου με φύλλα.

Ο πανέξυπνος σκύλος Νέγκρο

Ο Νέγκρο ζει στο Ινστιτούτο Τεχνικής Εκπαίδευσης Μοντερέι στην Κολομβία. Ο σκύλος υιοθετήθηκε από το προσωπικό του πανεπιστημίου και κινείται ελεύθερα στο προαύλιο της σχολής. Μερικές φορές, οι φοιτητές του αγοράζουν μπισκότα από ένα ψιλικατζίδικο, αλλά μια μέρα ο Νέγκρο αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει να παρακαλάει για λιχουδιές και βρήκε ένα καλύτερο σχέδιο. Μετά από προσεχτική παρατήρηση αυτός ο έξυπνος σκύλος έκανε το αδιανόητο.

«Μια μέρα αυθόρμητα ήρθε με ένα φύλλο στο στόμα του και κουνούσε την ουρά του για να μας κάνει να καταλάβουμε ότι ήθελε ένα μπισκότο», ανέφερε η καθηγήτρια Άντζελα Γκαρσία Μπερνάλ.

Ξαφνιασμένη από την εξυπνάδα του σκύλου η γυναίκα δεν μπορούσε παρά να «πουλήσει» ένα μπισκότο στον Νέγκρο.

«Έρχεται να πάρει το μπισκότο του κάθε μέρα και πάντα πληρώνει με ένα φύλλο», ανέφερε ένας υπάλληλος του ψιλικατζίδικου.

«Ο έξυπνος Νέγκρο μας έχει αφήσει όλους άφωνους. Όταν το βλέπεις για πρώτη φορά, θέλεις να κλάψεις. Βρήκε έναν τρόπο να κάνει τον εαυτό του κατανοητό. Είναι πανέξυπνος», ανέφερε η Μπερνάλ.

Δείτε φωτογραφίες με τον Νέγκρο να πληρώνει για τις λιχουδιές του

Πηγή: petkeepers.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις