ΚΟΣΜΟΣ. Η χρήστης του TikTok Kennedy Allegedly εξήγησε πώς αυτή και οι φίλοι της ανακάλυψαν μια κρυφή κάμερα σε ένα από τα μπάνια, αφού μία από αυτές ένιωσε πεπεισμένη ότι τις παρακολουθούσαν.

Η ίδια αφηγήθηκε: «Υπήρχαν 15 κορίτσια που έμεναν σε ένα σπίτι για τα 30α γενέθλια της φίλης μου. Μία από τις φίλες μας έλεγε: "Παιδιά, είμαι πολύ παρανοϊκή, νιώθω ότι υπάρχουν κάμερες στο σπίτι", και εμείς λέγαμε: "Κορίτσι μου, είδες πάρα πολύ TikTok, δεν υπάρχουν κάμερες σε αυτό το σπίτι, απλά γίνεσαι δραματική».
Αφού έψαξε σε κάθε κεφαλή ντους, σε όλα τα πλαίσια εικόνων, στα πόμολα, βασικά «παντού στο σπίτι» τελικά, βρήκε μία που στόχευε ακριβώς στο ντους.

Δείχνοντας μια φωτογραφία που είχαν τραβήξει από ένα ζευγάρι πρίζες στο μπάνιο, είπε: «Μία από τις πρίζες [ρεύματος] ήταν στραμμένη απευθείας προς το ντους».

Δείχνοντας την επάνω πρίζα, συνέχισε: «Αυτή η πρίζα δεν λειτουργούσε - δεν μπορούσατε να συνδέσετε τίποτα σε αυτήν». Αλλά, σημείωσε ότι κατά τα άλλα φαινόταν «εντελώς φυσιολογική» και ότι σαφώς δεν υπήρχε τίποτα μέσα σε αυτήν.

Ωστόσο, κάνοντας ζουμ στην κάτω πρίζα, αποκάλυψε μια μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη σε ένα από τα ακροδέκτες. Τέλος πάντων, φρικάραμε [και] καλέσαμε την αστυνομία», συνέχισε, προσθέτοντας ότι η ομάδα έφυγε αμέσως από το σπίτι.

Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης από μια συνομιλία μέσω γραπτού μηνύματος, πιθανότατα με έναν αστυνομικό, ο οποίος είχε γράψει: "Πήραμε τις κάμερες, στέλνουμε για ανάλυση σήμερα".

Η Κένεντι τόνισε ότι ενώ ανακουφίστηκαν όταν έμαθαν ότι οι κάμερες είχαν κατασχεθεί, οι φίλοι είχαν παραμείνει στο ακίνητο για μια νύχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας έκαναν ντους και έκαναν άλλα "ενοχλητικά" πράγματα.

"Αν αυτό το υλικό δει το φως της δημοσιότητας..." σκέφτηκε δυσοίωνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις