ΚΟΣΜΟΣ. Η τυφλή μάντισσα Baba Vanga μπορεί να πέθανε το 1996, όμως οι προβλέψεις της συνεχίζουν να απασχολούν μέχρι και σήμερα. Μετά την πετυχημένη πρόβλεψή της για το δυστύχημα των Δίδυμων Πύργων την 11η Σεπτεμβρίου, τώρα λέγεται ότι προέβλεψε μια πυρηνική καταστροφή που θα καταστρέψει τη Γη πριν από το τέλος του 2023.

Η Baba Vanga φημολογείται ότι έχει προβλέψει μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας. Πολλές από τις προβλέψεις της λέγεται ότι επαληθεύτηκαν πολύ μετά το θάνατό της. Τώρα, οι οπαδοί της Baba Vanga ισχυρίζονται ότι προέβλεψε μια πυρηνική καταστροφή που θα εκτυλιχθεί φέτος.

Η μάντισσα λέγεται ότι είχε προειδοποιήσει για μια μεγάλη έκρηξη πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας το 2023, η οποία θα προκαλούσε τοξικά σύννεφα να εγκατασταθούν πάνω από την Ασία. Οι οπαδοί της πιστεύουν ότι άλλες χώρες θα μπορούσαν να επηρεαστούν από την έκρηξη λόγω εξάπλωσης σοβαρών ασθενειών, καθώς τα τοξικά σύννεφα θα γεμίζουν τον αέρα.

Οι προβλέψεις της Baba Vanga για το 2023

Εκτός από την πυρηνική καταστροφή, η Baba Vanga έκανε άλλες τέσσερις σημαντικές προβλέψεις για το 2023, σύμφωνα με το nypost.com.

Πρώτον, λέγεται ότι προέβλεψε ότι η τροχιά της Γης θα αλλάξει. Ενώ η τροχιά του πλανήτη μας γύρω από τον ήλιο μετατοπίζεται οριακά κατά τη διάρκεια δεκάδων χιλιάδων ετών, μια πιο δραματική αλλαγή θα ήταν καταστροφική. Μια μετακίνηση πιο κοντά στον ήλιο, θα έλιωνε τους παγετώνες και θα πλημμύριζε τον πλανήτη, ενώ μια μετακίνηση πιο μακριά θα μπορούσε να μας βυθίσει σε μια εποχή παγετώνων.

Επίσης, πιστεύεται ότι η Baba Vanga έχει προβλέψει μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα, που θα διαταράξει το κλίμα το 2023. Οι ηλιακές καταιγίδες είναι διαταραχές στον ήλιο που μπορούν να εκπέμψουν προς την ηλιόσφαιρα και να επηρεάσουν τη Γη.

Ορισμένοι έχουν ερμηνεύσει από τα λόγια της, ότι έρχεται ένα ηλιακό τσουνάμι, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες τεχνολογικές βλάβες, αν και οι μικρές ηλιακές καταιγίδες συμβαίνουν αρκετά τακτικά, χωρίς καταστροφές.

Η Βουλγάρα μάντισσα λέγεται, επίσης, ότι έχει προβλέψει πως ένα βιολογικό όπλο θα χρησιμοποιηθεί από μια υπερδύναμη το 2023, προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Τα βιολογικά όπλα είναι μικροοργανισμοί όπως ιοί, βακτήρια ή μύκητες, ή τοξικές ουσίες που παράγονται από ζωντανούς οργανισμούς και απελευθερώνονται για να προκαλέσουν ασθένεια και θάνατο σε ανθρώπους, ζώα ή φυτά. Απαγορεύονται από τη Σύμβαση για τα βιολογικά όπλα.

Τέλος, η Baba Vanga πιστεύεται ότι έχει προβλέψει το τέλος των φυσικών κυήσεων φέτος. Οι οπαδοί της ισχυρίζονται ότι όλα τα μωρά θα μεγαλώνουν σε εργαστήρια, με τα κράτη και τους ειδικούς γιατρούς να αποφασίζουν ποιος θα αποκτήσει παιδιά. Οι γονείς, λένε, θα μπορούν να επιλέγουν χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα των μαλλιών και των ματιών.

Αυτά είναι πολλά που θα συμβούν στους επτά μήνες που απομένουν μέχρι το 2023!

Ποια είναι η ιστορία της Baba Vanga;

Η Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 75 ετών, αλλά υποστηρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ζωής της προέβλεψε την πανδημία COVID-19, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την καταστροφή του Τσερνομπίλ.

Όπως λέει ο θρύλος, η Baba Vanga μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στη Ρουμανία και τυφλώθηκε σε μια καταιγίδα σκόνης όταν ήταν 12 ετών. Τότε ήταν που, όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί της, έλαβε ένα χάρισμα που της επέτρεπε να βλέπει στο μέλλον. Όμως, ευτυχώς, δεν είναι όλες οι προφητείες της Baba Vanga σωστές.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις