ΚΟΣΜΟΣ. Η πτήση ενός βραζιλιάνικου συγκροτήματος εξελίχθηκε σε καταστροφική, αφού η πόρτα άνοιξε κατά τη διάρκεια της πτήσης, αναγκάζοντας το αεροσκάφος να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Ένα βίντεο στο Twitter με τον εφιάλτη στα 30.000 πόδια συγκεντρώνει περισσότερες από 100.000 προβολές.

Όλα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, μόλις 30 λεπτά μετά την αναχώρηση του αεροπλάνου από το Σάο Λουίς με προορισμό την πόλη Σαλβαδόρ, σύμφωνα με το τοπικό μέσο O Informante.

Το μεσαίου μεγέθους τζετ μετέφερε το συγκρότημα του Βραζιλιάνου τραγουδοποιού Tierry, αφού είχαν δώσει «μια συναυλία που παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι». Ο Tierry, ο frontman, δεν επέβαινε στο αεροσκάφος καθώς είχε αναχωρήσει με διαφορετική πτήση πριν από τους συνεργάτες του.

Την ώρα της πτήσης, ξαφνικά η πόρτα άνοιξε. Στα τρομακτικά πλάνα, οι συνεργάτες του Tierry – οι οποίοι κάθονταν ήρεμοι κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης – φαίνονται στην καμπίνα με την πόρτα ορθάνοιχτη.

Ο πιλότος αποφάσισε τελικά να γυρίσει την πτήση και να κάνει αναγκαστική προσγείωση πίσω στο αεροδρόμιο Hugo da Cunha Machado στο Σάο Λουίς. Λίγο μετά την άφιξη, οι γιατροί ανέβηκαν στο αεροσκάφος και έλεγξαν τους επιβάτες, οι οποίοι ευτυχώς δεν υπέστησαν τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις