ΗΠΑ. Eφτασαν οι… νύφες! Οι πελάτες του εστιατορίου True Food στο Χιούστον του Τέξας έμειναν με το στόμα ανοιχτό στις 18 Μαΐου, αφού μια οικογένεια επτά γυναικών φόρεσε νυφικά κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς κοριτσιών.

Η Alexis Houston, 25 ετών, δημιουργός lifestyle περιεχομένου, ανέβασε ένα απόσπασμα της εξόδου στο Instagram στις 19 Μαΐου, στο οποίο συμμετείχαν η μητέρα της Terri Bonin, 54 ετών, οι αδελφές της Madeleine Frost, 28 ετών, Sydnie Bonin, 26 ετών, Annalise Hiley, 23 ετών, και Kate Bonin, 18 ετών, και η κουνιάδα της Hannah Joy Bonin, 30 ετών.

«Η μαμά μου, οι 5 αδελφές μου και εγώ φορέσαμε τα νυφικά μας για το μηνιαίο δείπνο και το επιδόρπιο μας», έγραψε η Houston στη λεζάντα της στο Instagram Reel, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 7,7 εκατομμύρια φορές.

https://www.instagram.com/reel/Cscl32-sGMf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Fox News Digital, η Madeleine, η Sydnie και η Hannah Joy αποκάλυψαν ότι η οικογενειακή έξοδος έγινε αφού μία από τις αδελφές βρήκε ένα παρόμοιο βίντεο με μια ομάδα γυναικών που ξαναφόρεσαν τα νυφικά τους.

Μετά από ένα σύντομο μπρος-πίσω, η οι επτά αποφάσισε να φορέσουν τα δικά τους νυφικά ή τα πιο ακριβά βραδινά τους φορέματα για μια μοναδική γυναικεία βραδιά.

«Αποφασίσαμε, εντάξει, ας το κάνουμε», δήλωσε η Hannah Joy. «Έτσι κι αλλιώς πηγαίνουμε πάντα για φαγητό μια φορά το μήνα και είχαμε ήδη προγραμματίσει ένα “ραντεβού αδερφών” για την επόμενη εβδομάδα».

Η Madeleine, η Sydnie, η Analise και η Hannah Joy φόρεσαν τα νυφικά τους, ενώ η Terri, η οποία δεν μπόρεσε να βρει το νυφικό της από τη δεκαετία του 1980, φόρεσε το λευκό φόρεμα του χορού της Sydnie και η Kate, η οποία είναι ανύπαντρη, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που βρήκε.

Τα μωρά που θήλαζαν ήταν τα μόνα άλλα μέλη της οικογένειας που συμμετείχαν στην εκδήλωση μόνο για κυρίες.

Εκτός από τα κανονίσματα και τις αγορές της τελευταίας στιγμής, η Hannah Joy χρειάστηκε να βγάλει το νυφικό της από την ειδική θήκη που το συντηρεί, αλλά δήλωσε ότι χαίρεται που το έκανε αυτό, επειδή η τετράχρονη κόρη της μπόρεσε να δοκιμάσει το πέπλο της.

https://www.instagram.com/p/CtRkUw-OY7s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Συνήθως βγαίνουμε με κανονικά ρούχα, αλλά διασκεδάσαμε τόσο πολύ», δήλωσε η Madeleine. «Τώρα συζητάμε να κάνουμε θεματικές βραδιές κοριτσιών αντί για κανονικές βραδιές».

Οι αδελφές είπαν ότι άγνωστοι στο δρόμο και άνθρωποι στο εστιατόριο αναρωτήθηκαν αν παντρεύονται όλες, τους εύχονταν ευχές και τους έκαναν κομπλιμέντα.

Κι ενώ η ομάδα των επτά περίμενε ότι θα τραβούσε τα βλέμματα των ντόπιων και των followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καμία τους δεν πίστευε ότι θα γινόταν viral με εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες likes.

«Το να γίνουμε viral δεν ήταν η πρόθεσή μας εκείνο το βράδυ», δήλωσε η Hannah Joy. «Θέλαμε απλώς να βάλουμε τα φορέματά μας, να ξαναζήσουμε αναμνήσεις και να δημιουργήσουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις