ΚΟΣΜΟΣ. Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η άγρια δολοφονία μιας 17χρονης κοπέλας.

Πάγωσε η Ρώμη από το άγριο έγκλημα με θύμα μια 17χρονη κοπέλα, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα καρότσι σούπερ-μάρκετ δίπλα στα σκουπίδια σε κεντρικό σημείο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Για τη δολοφονία της Μαρία Μισέλ Κάουζο συνελήφθη ένας επίσης ανήλικος νεαρός, από τη Σρι Λανκα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, διατηρούσαν σχέση, καυγάδισαν και τη σκότωσε με 10 μαχαιριές μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια έβαλε τη σορό της στο καροτσάκι και μέσα στη νύχτα την έσυρε μέχρι τους κάδους, 350 μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος.

Ινδονησία

Φρίκη και στην Ινδονησία όπου συνελήφθη άνδρας με τη κατηγορία ότι βίαζε την κόρη του από την εφηβεία της, και όταν έφερνε στον κόσμο παιδιά, εκείνος τα έπνιγε και τα έθαβε δίπλα στη όχθη μιας λίμνης.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα λείψανα 5 παιδιών, αναζητεί άλλα 2. Ο αιμομίκτης δολοφόνος ισχυρίστηκε πως ένας μάγος τον είχε συμβουλεύσει ότι να για να γίνει πλούσιος θα πρέπει να βιάσει την κόρη του 7 φορές.

Συνένοχος στα εγκλήματα η μητέρα, η οποία όχι μόνο γνώριζε αλλά βοηθούσε την κόρη της να γεννήσει τα παιδιά, τα οποία σκότωνε στη συνέχεια ο πατέρας.

Μισσισίπη

Με τις πιο μαύρες σελίδες της Κου Κλουξ Κλαν μοιάζει η δράση μιας ομάδας αστυνομικών στην αμερικανική πολιτεία του Μισσισσιπή.

Δύο Αφροαμερικανοί κατήγγειλαν ότι 6 βοηθοί σερίφη εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους βασάνιζαν επί δυο ώρες και τους κακοποίησαν σεξουαλικά, κατηγορώντας τους για εμπορία ναρκωτικών και σχέσεις με λευκές γυναίκες. Στο τέλος πυροβόλησαν τον έναν στο στόμα και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους.

Η σφαίρα τρύπησε το λαιμό του άνδρα που ευτυχώς επέζησε. Ο σερίφης της περιοχής ανακοίνωσε ότι απέλυσε τους 6 βοηθούς, αρνήθηκε όμως να σχολιάσει την υπόθεση, την οποία έχουν αναλάβει οι ομοσπονδιακές Αρχές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις