ΗΠΑ. Σ' ένα από τα πιο διάσημα και πολυτελή ξενοδοχεία του Λας Βέγκας στήθηκε τρικούβερτος καβγάς ανάμεσα σε τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες για άγνωστη ως τώρα αιτία με την αστυνομία, πάντως, να μην προχωρά σε συλλήψεις, ενώ έγινε μονάχα μια προσαγωγή.

Στο Wynn Hotel, το ξενοδοχείο που προσφέρει πακέτα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για το επικείμενο Grand Prix της Formula 1 στην «Πόλη της Αμαρτίας», διεξάγεται αυτές τις ημέρες το World Poker Series, όπου συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του πόκερ και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, ο Σέρχιο Αγουέρο.

Επιπλέον, στο ίδιο μέρος διαμένουν και προπονούνται διάφορες ομάδες του NBA που βρίσκονται Λας Βέγκας για το τουρνουά Summer League καθώς και μεγάλοι αστέρες του μπάσκετ.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα το βράδυ της Κυριακής (9/7), δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται με έναν περαστικό και στελέχη της ασφαλείας του ξενοδοχείου να προσπαθούν να τις χωρίσουν. Έπειτα, ενεπλάκησαν άλλες δύο γυναίκες που βρίσκονταν κοντά τους και τα… αίματα άναψαν και πάλι με τη μια από αυτές να μένει με το εσώρουχο.

Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να τις χωρίσουν εκ νέου και αυτή τη φορά για τα καλά, μέχρι που έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία και το περιστατικό έληξε εκεί.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις