ΚΟΣΜΟΣ. Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η οποία πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Λίζα Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ – η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ – πέθανε σε ηλικία 54 ετών και αρχικά οι αναφορές έκαναν λόγο για καρδιακή ανακοπή. Ωστόσο, μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από το Γραφείο Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι η Λϊζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε από συνέπειες που προκάλεσε η «απόφραξη του λεπτού εντέρου».

Τον Ιανουάριο, ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες ζήτησε περαιτέρω έρευνα αφού η αρχική εξέταση δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αληθινή αιτία θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στις 13 Ιανουαρίου από τη μητέρα της Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία τότε είπε σε δήλωσή της ότι «η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και λατρεμένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ».

Ωστόσο στο παρελθόν μάνα και κόρη είχαν τις διαφορές τους. Η Πρισίλα Πρίσλεϊ κινήθηκε νομικά αμφισβητώντας την εγκυρότητα της διαθήκης της κόρης της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αφού φέρεται να τροποποιήθηκε το 2016 για να αφαιρέσει την Πρισίλα και έναν πρώην διευθυντή επιχείρησης, το Μπάρι Σίγκελ από διαχειριστές. Η «υποτιθέμενη» τροπολογία της διαθήκης κατονόμαζε τα παιδιά της Λίζα Μαρί, Ράιλι και Μπέντζαμιν ως «διάδοχους συνεντολοδόχους του καταπιστεύματος» μετά το θάνατό της. Ο Μπέντζαμιν πέθανε το 2020, σε ηλικία 27 ετών.

Τον Ιούνιο, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ράιλι θα είναι ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας και η Πρισίλα Πρίσλεϊ θα λάβει ένα άγνωστο ποσό ώστε να αποσύρει οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον της διαθήκης.

Με πληροφορίες του NME

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις