ΝΤΟΥΜΠΑΙ. Η ζάμπλουτη «νοικοκυρά» Σούντι μπορεί να μοιάζει σαν να ζει μια τέλεια ζωή, αλλά η ιδανική ζωή για την οποία δημοσιεύει στα social media δεν είναι για όλους. Η βρετανικής καταγωγής γυναίκα παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο σύζυγό της Τζαμάλ το 2020, αφού αρραβωνιάστηκε το 2019. Το ζευγάρι μένει στο Ντουμπάι, όπου ζει μια ζωή πολυτέλειας — αν και με… επιφυλάξεις.

«Όταν παντρεύτηκα τον εκατομμυριούχο μου από το Ντουμπάι, υπήρχαν μερικά αδιαπραγμάτευτα πράγματα όσον αφορά τον γάμο και μετά τον γάμο», εξήγησε η Σούντι σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της TikTok. Στη συνέχεια, η Σούντι απαριθμούσε σε τι έπρεπε να διαπραγματευτεί πριν παντρευτεί – ο «πρώτος και κυριότερος» περιορισμός είναι ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να κρατά φιλίες με το αντίθετο φύλο. Το ζευγάρι έχει επίσης μόνιμα ενεργοποιημένες τους «παρακολουθήσεις μέσω τηλεφώνου» – που σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να δει πού βρίσκεται ο άλλος ανά πάσα στιγμή. «Αυτό είναι κυρίως για λόγους ασφαλείας», εξήγησε η Σούντι. «Επιπλέον, ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ο Τζαμάλ δεν χρειάζεται να με καλεί 24 ώρες το 24ωρο ρωτώντας πού βρίσκομαι», μεταδίδει η New York Post.

https://www.instagram.com/reel/Cn9oaP8hOiR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρόλο που στον Τζαμάλ επιτρέπεται νόμιμα να έχει και άλλη σύζυγο, επειδή αυτό επιτρέπεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια της Σούντι. Σε ένα απόσπασμα, η Σούδη μοιράστηκε πόσα ξοδεύει ο σύζυγός της για εκείνη την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης 3.500 δολαρίων για μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος σε μεγάλη αλυσίδα καλλυντικών, 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε νέα αυτοκίνητα και 1.500 δολαρίων σε μια βραδινή έξοδο. Η σύζυγος του εκατομμυριούχου εξήγησε επίσης ότι πρέπει να δείχνει τέλεια όλη την ώρα – κάτι που προφανώς απαιτεί… δουλειά.

https://www.instagram.com/p/Cf6EG4Yh040/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πρέπει πάντα να φροντίζω να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο και να ενεργώ με έναν συγκεκριμένο τρόπο, επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι γύρω σου ή ποιος σε αναγνωρίζει», εξήγησε. Η Σούντι είπε επίσης ότι μια άλλη δυσκολία ότι ως σύζυγος εκατομμυριούχου, έπρεπε να συνηθίσει να μην είναι ο σύζυγός της συνέχεια.

https://www.instagram.com/reel/CY6bDF-K_rv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όντας σύζυγος εκατομμυριούχου, απλά πρέπει να καταλάβεις ότι δεν θα έχει πάντα χρόνο για σένα», εξήγησε. Η Σούντι είπε επίσης ότι η πίεση για να δείχνεις τέλεια και να έχει το νεότερο και πιο φανταχτερό από όλα οφείλεται στο ότι εκπροσωπεί την οικογένειά τους».

https://www.instagram.com/p/CiZbCmyrW68/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αν δεν έχεις την πιο πρόσφατη τσάντα, δεν είσαι κανένας», εξήγησε. «Μισώ το να νιώθω ότι αποκλείομαι από τέτοιου είδους πράγματα, γι’ αυτό έχω μερικούς από τους καλύτερους συνεργάτες πωλήσεων και προσωπικούς αγοραστές για να βεβαιωθώ ότι πάντα … έχω το καλύτερο από τα καλύτερα».

https://www.instagram.com/p/CvAOHTDhpYj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και το να έχει μια ατελείωτη ταμειακή ροή μπορεί να φαίνεται σαν να ζει μια «τέλεια» ζωής, όπως συμφώνησαν πολλοί από τους ακόλουθούς της, ωστόσο, δεν ζήλεψαν όλοι οι ακόλουθοί της στο TikTok την πολυτελή ζωή της Soudi. «Αυτό ακούγεται σαν εφιάλτης», είπε ένας χρήστης. «Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν αγάπη ή ευτυχία», πρόσθεσε ένας άλλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις