ΗΠΑ. Πέθανε σε ηλικία μόλις 14 ετών η διάσημη rapper και influencer Lil Tay (το πραγματικό της όνομα ήταν Claire Hope), με την οικογένειά της να ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα και να σκορπίζει θλίψη στους θαυμαστές της.

"Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Ήταν εντελώς απρόσμενο και προκάλεσε σε όλους μας σοκ" ανέφερε η οικογένειά της.

Ο ξαφνικός θάνατος της Lil Tay, όχι μόνο σόκαρε τους φανς της, αλλά δημιούργησε και ένα μυστήριο, καθώς η οικογένειά της δεν ανέφερε την αιτία θανάτου της 14χρονης σταρ.

https://www.instagram.com/p/CvuphvirkOz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται πως πέθανε και ο 21χρονος ετεροθαλής αδερφός της, Jason Tian, με τα ερωτήματα να γίνονται ακόμη περισσότερα.

"Ο θάνατος του αδερφού της προσθέτει ένα ακόμη πιο ασύλληπτο βάρος στη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της απέραντης θλίψης, ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητα καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια. Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδερφού της ακόμα διερευνώνται".

Οι αρχές διερευνούν τον θάνατο των δύο νέων, ενώ παρόλο που δεν γίνεται σαφές κατά πόσο οι συνδέονται μαζί τους, υπάρχει η υποψία ότι σχετίζονται.

https://www.instagram.com/p/Bi8RKvgD2Fx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Lil Tay έγινε γνωστή από τα 9 της χρόνια αφού άρχισε να δημοσιεύει εικόνες από το πολυτελές στυλ της ζωής της. Συνεργαζόταν, επίσης, συνεχώς με διάσημους rappers και συγκέντρωνε διαρκώς ολοένα και περισσότερα εκατομμύρια followers στο Instagram και στα social media.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις