ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Έχουν περάσει τα… τζιν τους από γενιά σε γενιά. Μια γυμνασμένη γιαγιά, η κόρη της και η εγγονή της μοιράζονται ρούχα και τρελαίνουν αγνώστους που πιστεύουν ότι η τριάδα μπορεί να είναι αδερφές. Εκτός από την ανταλλαγή ειδών γκαρνταρόμπας, η Lesley Maxwell, μια bodybuilder από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λατρεύει να πηγαίνει στο γυμναστήριο με την κόρη της Vanessa Christofi και την εγγονή της, Tia Christofi, ανέφερε το Caters News.

Η Lesley, 65 ετών, λέει ότι η καλή φυσική κατάσταση είναι το μυστικό της για να παραμένει τόσο νέα εμφανισιακά. «Σοκαρισμένοι είναι όσοι ανακαλύπτουν ότι έχω εγγόνι, γιατί υποθέτω ότι είναι λίγο ασυνήθιστο να πιστεύεις ότι μια γιαγιά κάνει τέτοια άσκηση και δεν σηκώνει απλά το πηγούνι στο γυμναστήριο», είπε και έδωσε μια συμβουλή: «Θα συνιστούσα την προπόνηση με βάρη σε γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την υγεία από την προπόνηση με αυτόν τον τρόπο», μεταδίδει η New York Post.

Η οικογένεια κάνει συχνά φωτογραφίες μαζί και τόσο η Lesley όσο και η κόρη της Vanessa, η οποία προτιμά να κρατά την ηλικία της ιδιωτικής, δανείζονται κυρίως τα ρούχα της 22χρονης Tia. Είμαι επίσης πολύ τυχερή που μοιράζομαι ρούχα με την κόρη και την εγγονή μου. Όταν κάνουμε γυρίσματα μαζί, τα περισσότερα ρούχα προέρχονται από την γκαρνταρόμπα της Tia», είπε η Lesley. «Της αρέσει να κάνει το styling και να μας συντονίζει τα χρώματα», πρόσθεσε. Η Tia, η οποία έχει το δικό της πρακτορείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είπε ότι της αρέσει να γυμνάζεται όπως η γιαγιά της και παραμένει ενεργή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και στις μαζορέτες. Όταν είναι με τη γιαγιά της, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Lesley είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις