ΗΠΑ. Ένας πατέρας κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου έμενε η σύζυγος με τα τρία παιδιά τους, τα οποία κάηκαν ζωντανά.

O 29χρονος είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού, τρεις κατηγορίες για κακοποίηση σε ανήλικο και μία κατηγορία για εμπρησμό.

Όλα συνέβησαν όταν οι αρχές έλαβαν κλήση στο 911 λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης από μια μητέρα που είπε ότι ο πατέρας των παιδιών της σκόπευε να κάψει το σπίτι τους. Εκείνη την ώρα, η μητέρα δε βρισκόταν εκεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, ξέσπασε η πυρκαγιά. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα: ένα 5χρονο κορίτσι και ένα 8χρονο αγόρι βρίσκονταν το ένα κοντά στην εξώπορτα και το άλλο κοντά στην πόρτα της κουζίνας χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ το τρίχρονο παιδί της οικογένειας βρέθηκε νεκρό στο κέντρο του σπιτιού τραυματισμένο.

Τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής.

Ο πατέρας τους συνελήφθη λίγη ώρα μετά την πυρκαγιά. Αστυνομικοί εντόπισαν το όχημά του κοντά στην οικία της οικογένειας, τον καταδίωξαν και τελικά του πέρασαν χειροπέδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστό πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις