ΙΣΡΑΗΛ. Ο πατέρας της Γερμανοϊσραηλινής Σάνι Λουκ μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας της από τους τρομοκράτες της Χαμάς ισχυρίστηκε ότι η κόρη του «σκοτώθηκε επί τόπου» και «δεν υπέφερε» - παρά τον ισχυρισμό του Ισραηλινού προέδρου ότι βασανίστηκε και αποκεφαλίστηκε.

Η 22χρονη Σάνι απολάμβανε τη ζωή και χόρευε με τους φίλους της στο μουσικό φεστιβάλ Nova όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλαν στον χώρο και δολοφόνησαν 260 αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους. Ο Νίσιμ Λουκ δήλωσε ότι η κόρη του «δεν υπέφερε» και πέθανε όταν εκείνη και οι φίλοι της προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους.

Ωστόσο, ο ισραηλινός πρόεδρος Yitzchak Herzog υποστήριξε ότι η 22χρονη αποκεφαλίστηκε και ότι ισραηλινοί αξιωματούχοι βρήκαν τη βάση του κρανίου της.

«Λυπάμαι ειλικρινά που σας ανακοινώνω ότι λάβαμε τώρα την είδηση ότι η Σάνι Νικόλ Λουκ έχει επιβεβαιωθεί ότι δολοφονήθηκε και είναι νεκρή. Βρέθηκε το κρανίο της», δήλωσε ο Herzog στη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα απλά της έκοψαν το κεφάλι, καθώς επιτέθηκαν, βασάνισαν και σκότωσαν Ισραηλινούς. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της».

Για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, η οικογένεια της Σάνι περίμενε τα νέα ότι η αγαπημένη τους κόρη είχε επιβιώσει από την επίθεση της Χαμάς και θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη από τους τρομοκράτες. Η συντετριμμένη μητέρα και η αδελφή της ανακοίνωσαν τα νέα που φοβόντουσαν.

«Δυστυχώς λάβαμε χθες την είδηση ότι η κόρη μου δεν είναι πλέον ζωντανή», δήλωσε η μητέρα Ρικάρντα στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL. Η αδελφή της Σάνι, Άντι έγραψε στο Instagram «με μεγάλη μου θλίψη ανακοινώνω τον θάνατο της αδελφής μου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις