ΚΟΣΜΟΣ. Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε μια παρέα γυναικών που συναντήθηκε μετά από καιρό, καθώς νοίκιασε Airbnb και δέχτηκε εισβολή από σμήνος νυχτερίδων, οι οποίες τις δάγκωσαν και μετέτρεψαν σε νύχτα τρόμου τη βραδιά τους.

Το Insider αναφέρει ότι το περιστατικό έγινε σε σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια βικτοριανού στιλ που είναι γνωστό ως «κάστρο» και βρίσκεται στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Εκεί, μια παρέα γυναικών θέλησε να περάσει μερικές μέρες, αφού γιόρταζαν την 50η επανένωση τους από το γυμνάσιο.

Οι πρώτες νύχτες κύλησαν χαλαρά, όμως το βράδυ της 26ης Ιουλίου ανακάλυψαν ότι νυχτερίδες μέσα στο σπίτι, που άρχισαν «να ξεχύνονται από τη σοφίτα στα υπνοδωμάτια και στο διάδρομο».

Η παρέα προσπάθησε να φύγει από το σπίτι, αλλά βρήκε τη σκάλα «γεμάτη με νυχτερίδες», οπότε αναγκαστικά κλειδώθηκε στα υπνοδωμάτια. Παράλληλα, προσπάθησε να μπλοκάρει τις πόρτες με πετσέτες και μαξιλάρια, ωστόσο οι νυχτερίδες πέρασαν μέσα από τους παλιούς τοίχους και τα κενά στις σανίδες. Έτσι, οι γυναίκες κρύφτηκαν κάτω από τα σεντόνια, αλλά νυχτερίδες κατάφεραν να δαγκώσουν μερικές από αυτές, ενώ μία μπλέχτηκε στα μαλλιά μιας γυναίκας.

«Ήταν το σπίτι του τρόμου, μας δάγκωσαν και πετούσαν παντού», φέρεται να ανέφεραν στην αγωγή που κατέθεσαν τελικά κατά του ιδιοκτήτη. «Οι νυχτερίδες πετούσαν στον επάνω όροφο και στα κλιμακοστάσια, οπότε δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. Ο οικοδεσπότης δεν ανταποκρίθηκε στις 11 κλήσεις μας κατά τη διάρκεια της τρομακτικής μας νύχτας με τις νυχτερίδες», φέρεται να πρόσθεσαν στη συνέχεια

Μόλις ξημέρωσε σηκώθηκαν και έφυγαν από το σπίτι, ενώ πήγαν στο νοσοκομείο και έκαναν εμβόλια λύσσας. Μάλιστα, κάλεσαν εξολοθρευτή, ο οποίος φέρεται να βρήκε στη σοφίτα μια «ολόκληρη αποικία από καφέ νυχτερίδες».

Πλέον, πάνε τον ιδιοκτήτη στα δικαστήρια, με τον ίδιο να παραδέχεται μεν το γεγονός, αλλά να σημειώνει πως έγινε διαφορετικά. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως προσφέρθηκε να αποζημιώσει τις γυναίκες, ενώ ο εξολοθρευτής φέρεται να βρήκε μια νυχτερίδα και όχι «μεγάλη αποικία» στη σοφίτα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις