ΚΟΣΜΟΣ. Ο Αντρέ Μπράουερ (Andre Braugher), ο οποίος πρωταγωνίστησε ως αστυνόμος Ρέιμοντ Χολτ στο Brooklyn Nine-Nine και ως ντετέκτιβ Φρανκ Πέμπλετον στο Homicide: Life on the Street, πέθανε σε ηλικία 61 ετών.

Ο ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα μετά από «σύντομη ασθένεια», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, σύμφωνα με την Guardian.

Αναγνωρίσιμος από τη βαθιά φωνή του, ο Μπράουερ έγινε γνωστός από το δράμα του NBC Homicide: Life on the Street, το οποίο προβλήθηκε από το 1992 έως το 1998. Κέρδισε Emmy για την ερμηνεία του ως επίμονος και αλαζόνας ντετέκτιβ Φρανκ Πέμπλετον το 1998.

Αλλά ήταν η ερμηνεία του ως ο Κάπτεν Χολτ στην επιτυχημένη κωμωδία Brooklyn Nine-Nine που τον έκανε πιο διάσημο και αγαπητό.

Ο Μπράουερ κέρδισε το δεύτερο Emmy του για τη μίνι σειρά Thief του 2006, στην οποία πρωταγωνίστησε ως ο αρχηγός μιας ληστείας.

Κατά τη διάρκεια των τριών δεκαετιών της καριέρας του, ήταν υποψήφιος για Emmy συνολικά 11 φορές και συχνά πρωταγωνιστούσε σε ρόλους που σχετίζονταν με τον στρατό και την αστυνομία.

Η ομάδα του τον αποχαιρετά

Πολλοί πρώην συμπρωταγωνιστές και δημιουργοί που είχαν συνεργαστεί με τον Μπράουερ απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο συμπρωταγωνιστής του στο Brooklyn Nine-Nine, Τέρι Κρους, έγραψε: «Είναι τιμή μου που σε γνώρισα, που γέλασα μαζί σου, που δούλεψα μαζί σου και που μοιράστηκα 8 λαμπρά χρόνια παρακολουθώντας το αναντικατάστατο ταλέντο σου. Αυτό πονάει».

«Μας άφησες πολύ νωρίς. Μου δίδαξες τόσα πολλά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να σε γνωρίσω. Σε ευχαριστώ για τη σοφία σου, τις συμβουλές σου, την καλοσύνη σου και τη φιλία σου. Βαθιά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την οικογένειά σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μου έδειξες πώς είναι να ζεις μια καλή ζωή», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/C0xpgZUxIXt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επίσης πρωταγωνίστρια του Brooklyn Nine-Nine, Τσέλσι Περέτι, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με αναμνήσεις από τα γυρίσματα: «Σ'αγαπώ. Θα μας λείψει ο γλυκός σου τόνος. Για πάντα τυχεροί που κάναμε ένα τέτοιο ταξίδι μαζί σου».

https://www.instagram.com/p/C0xyPPorhLg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μαρκ Ίβαν Τζάκσον, ο οποίος υποδύθηκε τον σύζυγο της Χολτ, Κέβιν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού από τα γυρίσματα, γράφοντας: «O Captain. My Captain».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις