ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Βουλγαρία, με τουριστικό λεωφορείο να συγκρούεται με τουρκικό φορτηγό και συνολικά να τραυματίζονται 10 άτομα, εκ των οποίων οι οκτώ είναι Έλληνες.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και δύο Ρουμάνοι με τους τραυματίες να μεταφέρονται με τρία ασθενοφόρα στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα έτυχαν επιτόπιας ιατρικής εξέτασης.

Το πούλμαν με τους τουρίστες οδηγούσε ένας Ρουμάνος οδηγό (36 ετών) και συγκρούστηκε για άγνωστους λόγους με το φορτηγό που οδηγούσε ένας 50χρονος Τούρκος.

Αρκετοί υπέστησαν αμυχές από τα σπασμένα τζάμια

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι επιβάτες του πούλμαν έσπασαν οι ίδιοι τα παράθυρα για να βγουν από το όχημα.

Πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο τόσο η αστυνομία όσο και ασθενοφόρα, με τους διασώστες να φροντίζουν στο σημείο όσους έχρηζαν ιατρικής φροντίδας.

Οι περισσότεροι είχαν αμυχές από τα σπασμένα τζάμια του πούλμαν.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί προσωρινά και οι αρχές κατευθύνουν τους οδηγούς από εναλλακτικές διαδρομές. Τα οχήματα που ταξιδεύουν από τη Ρούσε προς τη Μπιάλα πρέπει να περάσουν από το Obretenik και το σταθμό Μπιάλα, ενώ τα φορτηγά οχήματα που κατευθύνονται προς το Tarnovo εκτρέπονται στο δρόμο που οδηγεί στο βενζινάδικο «Lukoil» στη Μπιάλα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις