ΑΡΓΟΣ. Ιλιάδα του Ομήρου: Το ομηρικό έπος για νέους και εφήβους σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους 17 και 18 Αυγούστου 2021

Η Ιλιάδα του Ομήρου παρουσιάζεται για πρώτη φορά με μια σύγχρονη αφηγηματική οπτική από το Μικρό Βορρά και κάνει πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο Άργους. Η θεατρική ομάδα της Θεσσαλονίκης που ειδικεύεται σε θεατρικές παραγωγές για παιδιά και εφήβους έρχεται με τέσσερις ηθοποιοί και μια τετραμελή μπάντα στις 17 και 18 Αυγούστου 2021 και ώρα 21:00.

Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα 2021 του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στον Αρχαίο Θέατρο Άργους (€3 & €2, μειωμένο).

Ο Μικρός Βορράς στα σχεδόν 10 χρόνια πορείας του, προχωρά με το μότο «Θέατρο για όλους, Θέατρο Παντού!», έχει συστήσει στο κοινό το εφηβικό θέατρο και δίνει παραστάσεις σε σχολεία και θεατρικές σκηνές.

Σε μια προσπάθεια να μάθουν νέοι και έφηβοι -και όχι μόνο- για αυτού του είδους το θέατρο, θα ήταν τιμή μας να προχωρήσετε σε κάποια σχετική δημοσίευση ή προωθητική ενέργεια για την παράσταση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις