ΚΟΣΜΟΣ Ο κόσμος μετά την πανδημία. Μια νότα αισιοδοξίας! Μερικές φορές μια κρίση μπορεί να κεντρίσει τη δημιουργικότητα και να ωθήσει σε δημιουργικές αλλαγές. Γιατί λοιπόν η μόδα να είναι εξαίρεση;

Και μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε στυλιστική πρόβλεψη για την εποχή που ελπίζουμε όλα αυτά να είναι μια ανάμνηση, ωστόσο οι προβλέψεις για τις τάσεις από τους ειδικούς της Coloro και της trend forecasting εταιρείας WGSN έχουν ήδη καταλήξει για τα χρώματα που θα δούμε να κυριαρχούν την άνοιξη του 2022!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους trend forecasters, τα χρώματα της μελλοντικής αυτής άνοιξης «ξεκινούν από μια επιθυμία να είμαστε ανεβασμένοι και γεμάτοι ενέργεια, ενώ παραμένουμε προσγειωμένοι και ισορροπημένοι». Τα πέντε χρώματα που επιλέχθηκαν «είτε θα μας προσγειώσουν είτε θα μας γοητεύσουν με τη λαχταριστή γοητεία τους».

Κατόπιν τούτου, αυτές είναι οι βασικές αποχρώσεις της άνοιξης του 2022: έντονο κίτρινο, κιτρινωπό πορτοκαλί, καθησυχαστικό μπλε, το πράσινο της φύσης και μια κρεμώδης απόχρωση βουτύρου.

Έντονο magenta ορχιδέας

Μια απόχρωση με μια υπερρεαλιστική ενέργεια που ξεχωρίζει, αλλά είναι και πολύ αισιόδοξο!

Λαδί

Το neon πράσινο υποχωρεί για μια πιο φυσική, πλούσια απόχρωση, που συνδυάζεται αρμονικά με πολλά άλλα χρώματα.

Βούτυρο

Αυτή η κρεμώδης απόχρωση έχει ήδη εμφανιστεί στις συλλογές του φθινοπώρου του 2020 και θα βρίσκεται για καιρό στις ντουλάπες μας!

Μάνγκο σορμπέ

Αισιόδοξο, φωτεινό και λαχταριστό, μια μείξη φωτεινού πορτοκαλί και κίτρινου, που κουβαλά ενέργεια καλοκαιριού, φωτίζει ρούχα και αξεσουάρ!

Atlantic blue

Αποπνέει ηρεμία και ασφάλεια και φέρνει στο νου τη θάλασσα. Ό,τι πρέπει για το casual ντύσιμό μας, ανεξαρτήτως εποχής!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις