ΕΛΛΑΔΑ. Στο Greece’s Next Top Model οι παίκτες έχουν ήδη μπει μέσα στο σπίτι, που θα μείνουν για τους υπόλοιπους μήνες, ενώ είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Θυμάσαι όμως περίπου δύο εβδομάδες πριν στις audition την κοπέλα που με το μπρίο της και το νάζι της κατόρθωσε να κερδίσει την κάρτα του Δημήτρη Σκουλού;

Η Σταματίνα Μυτηλιναίου, το plus size κορίτσι του GNTM ήρθε από τη Σπάρτη για να δοκιμάσει την τύχης της στο reality μοντέλων, και παρά το γεγονός πως κέρδισε τη wild card του Δημήτρη Σκουλού, δεν κατάφερε να περάσει από το ID catwalk στην επόμενη φάση του bootcamp.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες

Την επόμενη μέρα της προβολής του επεισοδίου της, η Σταματίνα βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του Star, όπου μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε αν θα ξαναπήγαινε στο Gntm ή θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική (είχε ήδη αναφέρει πως είναι ηθοποιός) η 27χρονη αποκάλυψε πως ήδη ασχολείται και πως φέτος θα είναι στις Άγριες Μέλισσες.

Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να την κάνουν να δώσει μια πληροφορία παραπάνω, όμως η Σταματίνα αρκέστηκε να πει πως είναι ένας μικρός ρόλος.

Το ντεμπούτο της Σταματίνας Μυτιληναίου στις Άγριες Μέλισσες

Όταν η Σταματίνα αποκάλυψε πως θα συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες οι fans ξαφνιάστηκαν. Δεν υπήρχε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τη συμμετοχή της οπότε απλά έμενε να δούμε αν θα εμφανιστεί σε κάποιο επεισόδιο.

Και αυτό έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (28/9). Η Σταματίνα εμφανίστηκε ως εργάτρια στο παρασκευαστήριο της Ελένης για τα τουρσιά, και μάλιστα υπήρξε και διάλογος μεταξύ τους.

Ο ρόλος της είναι πράγματι αρκετά μικρός και κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα έχει και συνέχεια.

Μπορείς να της δεις στο βίντεο παραπάνω, αλλά και στη gallery που ακολουθεί παρακάτω..

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις