ΚΑΛΑΜΑΤΑ. H Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας, θα μας υποδεχτεί στη χριστουγεννιάτική της παράσταση την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 20:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά όπου ευτυχώς το κέφι και η διάθεση δεν χάθηκε, τα μικρά ξωτικά θα μας καλωσορίσουν να θα τα απολαύσετε επί σκηνής. Αυτή τη φορά θα χορέψουν όλοι οι μαθητές της σχολής σε μια παράσταση όπου η συνεργασία θα φανεί στο αποτέλεσμα.

Το Εικαστικό Εργαστήρι της ΚΕ Φάρις συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας, με έκθεση εικαστικών έργων με γενικό τίτλο: «ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ».

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, σχεδίου, αγιογραφίας και εικαστικές εγκαταστάσεις, των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου..

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο, 18 /12 / 2021 και ώρα 19.30 στο φουαγιέ του ΜΕΓΑΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ από το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο.

Η έκθεση μέσα στην ατμόσφαιρα των χριστουγεννιάτικων εορτών είναι μια «ευχή» για αισιοδοξία και δημιουργικότητα .

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές, γονείς και φιλοτέχνους να θαυμάσουμε όλοι μαζί τις εικαστικές δημιουργίες των σπουδαστών από το πρώτο εκπαιδευτικό τρίμηνο.

Στην έκθεση διαφαίνεται ο χαρακτήρας του εικαστικού εργαστηρίου που είναι η ποιότητα της εικαστικής παιδείας, η δυναμική της καλλιτεχνικής έρευνας, αλλά και η ανάπτυξη της σχέσεων μεταξύ των δημιουργών για στην επίτευξη των ομαδικών καλλιτεχνικών έργων.

Παράλληλα στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργήσει εργαστήριο κατασκευής εικαστικής κάρτας ευχών με ελεύθερη συμμετοχή. Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστεί ένα χριστουγεννιάτικο κεραμικό αναμνηστικό δώρο.

Οι δάσκαλοι του Εικαστικού Εργαστηρίου: Χρήστος Βελισσάρης, Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος Έλλη Κελεμένδρη, Νίκος Κόνιαρης, Νάνση Παπαδοπούλου, Μιμικά Πετροπούλου, Αγγελική Πολίτη, Γιώργος Τσαΐρης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Λαμπρινίδης, εύχονται «Καλά Χριστούγεννα».

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

  • Διάρκεια: 18/12/2021 έως και 14/1/2022
  • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 00 – 13.00 και 17.00 -20.00
  • (Εκτός αργιών)
  • Είσοδος ελεύθερη με τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις