ΕΛΛΑΔΑ. Η χρυσή κληρονόμος της γνωστής οικογένειας, βρίσκεται με τα αδέλφια της στο ξενοδοχείο που διαθέτουν στο χειμερινό θέρετρο, στο St. Moritz, το Kulm και δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Ευγενία είναι κοσμοπολίτισσα και λάτρεις των ταξιδιών. Έτσι, δεν θα μπορούσε φέτος τα Χριστούγεννα να μην βρεθεί στο αγαπημένο της χειμερινό προορισμό, που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι.

Χιονισμένες πλαγιές, ξύλινα σαλέ, θερμαινόμενες πισίνες και υπέροχη θέα συνθέτουν το υπέροχο αλπικό τοπίο.

Η ίδια μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της στο Instagram και συγκεκριμένα τρία InstaStories.

Στο πρώτο, βλέπουμε την υπέροχη θέα με το χιονισμένο τοπίο του St. Moritz ενώ στα άλλα δύο βλέπουμε τα δύο αδέλφια της, Σταύρο και Τεό.

Ο Τεό είναι 31 και είναι ο τρίτος κατά σειρά. Τον βλέπουμε να φορά πουλόβερ και παντελόνι και να απολαμβάνει το ποτό του στο σαλόνι του πολυτελούς ξενοδοχείου της οικογένειας.

Στην επόμενη φωτογραφία, η Ευγενία ποζάρει χαμογελαστή με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Σταύρο. Φορά μαύρο πουλόβερ και headband ενώ ο αδελφό της ποζάρει πιο σοβαρός.

Ο Σταύρος, που φέρει το όνομα του παππού του, παντρεύτηκε την Ντάσα Ζούκοβα πριν περίπου δύο χρόνια στο ίδιο μέρος και έχουν αποκτήσει μαζί ένα υγιέστατο αγοράκι. Πατέρας του παππού Σταύρου, ο Σπύρος με καταγωγή από την Βαμβακού Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις