ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή, τύλιξε μέρος του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η πυρκαγιά έκαψε μέρος των εγκαταστάσεων, όμως ευτυχώς με την έγκαιρη επέμβαση των υπευθύνων και της Πυροσβεστικής, δεν κινδύνεψε κανείς από τους ενοίκους ή το προσωπικό.

"Είμαστε ευγνώμονες σε όσους μας βοήθησαν να προστατεύσουμε το Amanzoe", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

Amanzoe: Το υπερλουξ ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο


Το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου, στο Κρανίδι, σε έναν λόφο με απέραντους ελαιώνες και θέα τη θάλασσα.

Η σύνδεση του ξενοδοχείου με το αρχαιοελληνικό στοιχείο είναι εμφανής, καθώς το μάρμαρο κυριαρχεί και κίονες στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ καθρεφτίζονται στις λουξ πισίνες.


Με επιβλητική θέα, που κόβει την ανάσα, το σύγχρονο αυτό ξενοδοχείο στέκεται ανάμεσα σε συκιές, ελαιώνες και κήπους, όπου μοσχοβολά η λεβάντα.

Οι σύγχρονες, κομψές εξοχικές κατοικίες, που είναι εμπνευσμένες από την Αρχαία Ελλάδα, παρέχουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις.

Οι πολυτελείς βίλες 4-6 δωματίων διαθέτουν επιπλέον χώρους καθιστικού, κουζίνες και εξωτερικές πισίνες, καθώς και ιδιωτικούς σεφ και οικοδεσπότες.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει σπα, γυμναστήριο, εστιατόρια και μπαρ.

Οταν οι Μπέκαμ έκαναν διακοπές στο Amanzoe


Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2016, αλλά και του 2020, στο συγκεκριμένο θέρετρο έκανε τις διακοπές του και το ζεύγος Μπέκαμ με τα παιδιά τους. Το 2020 βρέθηκαν στην Ελλάδα με τα τέσσερα παιδιά τους, την -τότε- αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερου γιου τους και τους γονείς τους.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναρτούσαν διάφορες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους στην Ελλάδα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις