ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας, επιστρέφει για 12η χρονιά στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2022, στο χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου στον Άρι.

Το γεγονός του καλοκαιριού είναι και πάλι εδώ ανανεωμένο και πιο πλούσιο από ποτέ για ένα ολόκληρο τριήμερο! Το Φεστιβάλ αποτελεί μια διεθνή διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν εθελοντές και φορείς της πόλης.

Έχουν προγραμματίσει πολλές παράλληλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τη νεανική δημιουργία και τη διατήρηση της πολιτισμικής παράδοσης του νομού Μεσσηνίας. Θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και νέους, προβολές ταινιών μικρού μήκους, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, διάφορα εργαστήρια και καλλιτεχνικές δράσεις.

Στο μουσικό κομμάτι συμμετέχουν ο Γιάννης Χαρούλης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Στίχοιμα, Planet of Zeus, Βασίλης Ράλλης, Montes Jura, Εισαγγελέας, After Party Dj sets, ρεμπετομεσήμερο στο κάμπινγκ και άλλα σχήματα που θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές στιγμές.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Minimal Espresso Bar
  • Cocoon
  • Πολυχώρος ΑΣΟ Παμίσου
  • Vgr

Μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για κάθε ημέρα ξεχωριστά στη τιμή των 13€ αλλά και συνολικά για όλο το τριήμερο στη τιμή των 32€.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις