ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Παρουσία πλήθους κόσμου, μικρών και μεγάλων, φωταγωγήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, με την εκδήλωση αυτή να σηματοδοτεί και την έναρξη της περιόδου των εορταστικών εκδηλώσεων που ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει στην πόλη και τις Κοινότητες.

Η Καλαμάτα έχει φορέσει τα γιορτινά της, έχοντας προγραμματίσει δεκάδες εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο.

«Χρόνια Πολλά σε όλους», ενημέρωσε ότι φέτος θα λειτουργήσει ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων με παγοδρόμιο και πολλές ακόμα δραστηριότητες, ενώ στην Κεντρική Πλατεία θα λειτουργεί καρουζέλ, δωρεάν για τα παιδιά.

Μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το νυχτερινό ουρανό της πόλης φώτισαν δεκάδες βεγγαλικά, που προσέφεραν έναν φαντασμαγορικό θέαμα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία από τη εξαιρετική Γλυκερία και τους συνεργάτες της, σε μια βραδιά που ο κόσμος διασκέδασε, χόρεψε και τραγούδησε για δύο περίπου ώρες, δημιουργώντας ένα πανέμορφο γιορτινό σκηνικό.

Επίσης, φωταγωγήθηκε, το Χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι, η Χριστουγεννιάτικη μπάλα στο Ιστορικό Κέντρο και ο εορταστικός στολισμός της πόλης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις