Αν πιστεύεις πως ο στολισμός ενός δέντρου είναι απλά και μόνο μία διαδικασία, πλανάσαι πλάνην οικτρά.

Σύμφωνα με έρευνα το τι χαρακτήρας είναι κάποιος δεν παίζει ρόλο μόνο από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα επιλέξει αλλά από τα φωτάκια και τα στολίδια.

Αν Χρησιμοποιείς κάθε χρόνο τα ίδια στολίδια

Αν κάθε χρόνο το δέντρο σου έχει τα ίδια στολίδια είσαι άνθρωπος της παράδοσης και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές. Επίσης, δυσκολεύεσαι με τους αποχωρισμούς και είσαι γενικά σταθερός στις απόψεις σου.

Αν Στολίζεις μόνο την πλευρά του δέντρου που φαίνεται

Υπάρχουν άνθρωποι που δε στολίζουν ολόκληρο το δέντρο αλλά μόνο τη μία πλευρά του.

Αν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία, είσαι άνθρωπος που δίνεις μεγάλη αξία στη γνώμη των άλλων και επηρεάζεσαι πολύ από τις απόψεις τους. Επιπλέον, συνηθίζεις να αφήνεις άλυτα προβλήματα σου.

Αν έχεις μόνο μονόχρωμες μπάλες στο δέντρο σου

Αν στο δέντρο σου βάζεις μονόχρωμες μπάλες είσαι άνθρωπος που προτιμάει τη μοναξιά και δυσκολεύεσαι να μοιραστείς το χώρο σου. Θεωρείς ότι η ελευθερία είναι πολύτιμη και όποιος θελήσει να βρεθεί πολύ κοντά σου θα περάσει δύσκολα.

Αν Αγοράζεις καινούρια στολίδια κάθε χρόνο

Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που λίγο πριν τα Χριστούγεννα τρέχουν για να αγοράσουν στολίδια και μπάλες τότε αγαπάς πολύ τα Χριστούγεννα και έχεις ανάγκη από ανανέωση, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αν βάζεις περισσότερα φωτάκια από όσα χωράνε στο δέντρο

Αν τα φωτάκια που έχει το δέντρο σου είναι περισσότερα από τα στολίδια τότε, είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος χαρά, ξεχωριστός κι αυτό φαίνεται από μακριά. Μισείς οτιδήποτε είναι συνηθισμένο και μίζερο και έχεις πολύ χιούμορ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις