Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής, 21/01, η νέα σειρά του Mega, «Famagusta» με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως «Χαρίτα Μάντολες», μια γυναίκα -σύμβολο της κυπριακής τραγωδίας του 1974.

Η σπουδαία ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση, προκειμένου να ενσαρκώσει αυτή την εμβληματική μορφή της Κύπρου, με τη σκηνή που αναφερόταν στα όσα βίωσε στα 27 της χρόνια, ανακαλώντας τις μνήμες από τη θηριωδία της τουρκικής εισβολής, να συγκινεί τους τηλεθεατές, που την αποθέωσαν στα σχόλιά τους στο Twitter.

«Είμαι 27 χρονών. Είμαι ακριβώς όσο ήμουν εκείνη την ημέρα. Από τότε σταμάτησα να μεγαλώνω, γιατί περιμένω τη μέρα που θα γυρίσω πάλι πίσω, στο σπίτι μου, ελεύθερη. Θα ανέβω εκεί, στον τόπο που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι, και θα ανάψω ένα καντήλι για τις ψυχές τους. Άμα γυρίσω πάλι πίσω στο σπίτι μου, τότε θα αρχίσω να ζω και να μεγαλώνω πάλι», είπε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς η Δέσποινα Μπεμπεδέλη ως «Χαρίτα Μάντολες», με τους τηλεθεατές να την αποθεώνουν στα σχόλιά τους στο Twitter.

Famagusta: Αποθέωσης της Δέσποινας Μπεμπεδέλη από το τηλεοπτικό κοινό

Το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε με ενθουσιασμό τη νέα τηλεοπτική σειρά, κάτι που είχε φανεί ήδη από τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το πρώτο trailer. Στη «Famagusta» η μυθοπλασία παντρεύεται με αληθινά γεγονότα, με το ισχυρό καστ των πρωταγωνιστών να καλείται να μεταφέρει στη «μικρή οθόνη» τις στιγμές που «πάγωσαν τον χρόνο» στις καρδιές χιλιάδων Κυπρίων, κάτι που έκανε με εξαιρετική μαεστρία η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο πρώτο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις