Η Αθηνά Οικονομάκου συγκέντρωσε παράπονα από τους ακολούθους της στο Instagram, μετά από βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της.

Η ηθοποιός ανάρτησε ένα κλιπ από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, για διαφημιστικό σκοπό.

Η ίδια καταγράφει με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του υπερλούξ δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.

https://www.instagram.com/reel/C3Gpep-B1T1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο, προκάλεσε οργή σε αρκετούς από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας». Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό και πλέον instagrammer, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της.

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.


Δείτε περισσότερα

Τι έγραψαν αυτοί που πήραν το μέρος της

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Αύγουστο, όταν η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο διαφημίζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση εν μέσω των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει στη χώρα, προκάλεσε τον εκνευρισμό αρκετών.

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

https://www.instagram.com/reel/CwPrlS9tXMB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια έχουν σβηστεί πλέον από την ανάρτηση, οι ακόλουθοι έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους:

«Δεν είναι λίγο προκλητικό όλο αυτό;» έγραψε μία γυναίκα, με κάποιους άλλουν να προσθέτουν: «Ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν», «Έλεος, η μισή χώρα καίγεται, φτάνει η επίδειξη του πλούτου». Υπήρχαν όμως κι εκείνοι, που υποστήριξαν την ηθοποιό, γράφοντας να περνάει καλά.

Ακολουθούν μερικά σχόλια

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις