ΕΛΛΑΔΑ. Χαμόγελα στη Βουλή αλλά και έξω από αυτή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο Μιχάλης Οικονόμου μαζί με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή, πανηγύρισαν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τoν γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μαζί με τον γιο τους.

Ο ηθοποιός ανέβασε μέσω Instagram κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και στιγμιότυπα από τη Βουλή. Το ζευγάρι έχει στην αγκαλιά του τον γιο του και χαμογελά στην κάμερα. Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Μιχάλης Οικονόμου έγραψε: «Σήμερα ξημερώνει μια φωτεινή, μια πιο δίκαιη ημέρα».

Μιχάλης Οικονόμου: Είμαι αόρατος γονιός για τον γιο μου

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει λίγες μέρες νωρίτερα για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ίδιος έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί ένα παιδί και διαφωνεί με το θέμα της παρένθετης μητέρας.

«Είμαι ικανοποιημένος για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία, το θέμα της παρενθεσίας δεν το έχω ψάξει πολύ, απλά αναρωτιέμαι, αν δεν είχε κάνει εκείνη την ατυχή δήλωση ο κ. Κασσελάκης θα το απέκλειε επίσης, όπως το έκανε τώρα; Έκανε κακό… Το να πάει στο εξωτερικό ένας άνδρας και να δώσει 150.000 ευρώ είναι ένα προνόμιο ταξικό, αυτοί που δεν έχουν; Δημιουργεί πάλι μια ανισότητα αυτό το κομμάτι», τόνισε ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Εγώ είμαι αόρατος γονιός, αν επιτραπεί εννοείται ότι θα το υιοθετήσω, ώστε να είμαι νομικά ο γονιός του παιδιού μου. Δεν είμαι», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις